Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen

Brza reakcija riječke policije: Uhićen muškarac naoružan automatskom puškom

Strojnica
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
29.12.2022.
u 14:30

Osumnjičenik je priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, a pretragom osobnog vozila marke Audi pronađeno je oko 120 komada streljiva, šest spremnika za automatsku pušku s po 30 komada streljiva, a čije posjedovanje je građanima zabranjeno.

Policijski službenici I. policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, priopćila je PU Primorsko-goranska.

Policija je u utorak u večernjim satima zaprimila dojavu da je na području Rijeke iz osobnog vozila marke Audi izašla muška osoba s vatrenim oružjem u rukama. Po zaprimljenoj dojavi policija je promptno stigla na mjesto događaja i pronašla 40-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u rukama držao automatsku pušku sa streljivom u spremniku.

Osumnjičenik je priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, a pretragom osobnog vozila marke Audi pronađeno je oko 120 komada streljiva, šest spremnika za automatsku pušku s po 30 komada streljiva, a čije posjedovanje je građanima zabranjeno. Policija je od 40-godišnjaka oduzela pronađeno streljivo i spremnike, kao i automatsku pušku s kojom je zatečen.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Video - Napad u Slavonskom Brodu: Nogom u glavu udario 'Djeda Božićnjaka' koji je ležao na cesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije