Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT

Brutalno se osvetila bivšem za prevaru pa naišla na osude: 'Ovoga puta si pretjerala'

02.02.2021.
u 08:54

Influencerica Ashley VanPevenage iz Washingtona teško je podnijela preljub pa se bivšem odlučila osvetiti, a sve je potom objavila na društvenim mrežama

Preljub je jedna od najgorih mogućih stvari koja vam se može dogoditi u vezi, a koliko je on teško pao poznatoj influencerici pokazala je u videu na TikToku koji je u 24 sata pregledan više od 10 milijuna puta.

Ashley VanPevenage iz Washingtona pomoću čekića je napisala veliko 'FU' (je... se) u zid kuće svoga sada već bivšeg dečka, a ispod toga je sprejem dodala 'voli te tvoja bivša'.

No, njezin potez podijelio je njezine pratitelje. Dok jedni smatraju kako je napravila baš ono što je trebala, drugi misle kako je ipak pretjerala. Upozorili su je kako bi mogla kazneno odgovarati zbog toga što je učinila.

@ashley.vanpevenage

Not on me ✌🏻 ##fyp ##foryou ##comedy ##payback ##cheating

♬ Before He Cheats - Carrie Underwood

 

 

– Bivši će ti to sigurno iskoristiti na sudu. To je vandalizam – samo su neki od komentara.

No, ovo nije prvi puta da se javno osvetila bivšem dečku. Prošli tjedan je pak objavila snimku na kojoj se vidi kako je automobil svog bivšeg dečka prekrila toaletnim papirom.

– Samo čekajte. Najbolje dolazi – napisala je tada.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:19 02.02.2021.

Prevario? Vjerojatnije je čovjek izmislio preljub samo da se riješi ove luđakinje.

PU
puniša
09:15 02.02.2021.

Čega se ovaj riješio. Prikrivena luđakinja. On da je to napravio, već bi robijao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije