Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 tona oružja

Pad aviona s oružjem je misterij: Srbi tvrde da isporuka nije bila za Kijev

18.07.2022.
u 06:25

Ukrajinski teretni zrakoplov koji se srušio u sjevernoj Grčkoj prevozio je 11 tona oružja – uključujući nagazne mine – u Bangladeš. Ljudi koji žive unutar dva kilometra od mjesta gdje je pao Antonov-12 upozoreni su da ostanu u kućama. U nedjelju ujutro dronovi su korišteni za ispitivanje mjesta olupine iz opreza. Državni TV izvijestio je da vojska, stručnjaci za eksplozive i osoblje Grčke komisije za atomsku energiju neće pristupiti mjestu dok se ne ocijeni sigurnim.

Komentara 33

PA
Pahor
07:49 18.07.2022.

Auuu pa sto ce reci veliki brat kojem ne izlaze iz tamnog mjesta? Prodaja oruzja Ukrajini s jedne strane a rektalno planinarenje s druge? Tipicno srpski😂

Avatar Dragovit
Dragovit
08:09 18.07.2022.

Eto .... srbijansko oružje za Ukr ..... ovaj Bangladeš ''palo'' u Grčkoj i Srbijanci odmah rade ''manevar'' oko Jasenovca.

JO
jocoudriga
08:17 18.07.2022.

Srpske mine u avionu zemlje koja je u ratu s Rusijom i koja vozi oružje u treću zemlju!?!? Odmah moraš u to povjerovati.😄😄😄😄.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?