Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
META NAPADA
Povratak na članak

Brojka je i dalje zabrinjavajuća: Evo kako su u splitskoj Pauk službi smanjili broj napada na djelatnike

I gradonačelnik Ivo Baldasar upućuje apel svojim motoriziranim sugrađanima da shvate kako redari samo rade svoj posao i da se suzdrže svakog nasilja prema njima.

Komentari 7

UN
unbekant
09:35 28.11.2016.

Mi smo jos u 100 godina zaostali za europom,ja sam na zapdu od rodjenja,,i mama dobar niz godina,ali jos nigdje u europi ni sam vidio da"pauk"dolazi po neko vozilo,zna se postupak za preksitelja,racun kazne,za brisac vjetrobranskog stakla,ako je kisa u foliju,ako je lijepo vrjeme samo za brisac,i stavr rjesena,ali "Pauk",primitivizam balkanski.

VL
NA
nasunis
08:12 28.11.2016.

Tako je , da bar Torcida vodi grad, prometni redar bi zapalia baklju nakon sto bi diga auto i zapiva ale ale. Ako bi ga ko vridja , vridja bi Torcidu u Splitu pa bi dobia po kapi. Takodjer bu i gradonacelnik bia iz redova torcide, mladi i neiskvaren 23 - godisnjak, s 3 godisnjom srednjom bez radnog iskustva. Kvalifikacije: mlad, ambiciozan

VL
MA
medjimurec_at
11:11 28.11.2016.

Tesko mi je povjerovat da je tome bas tako . Sto se tice mog iskustva sa tim "redarima " nemogu nista pizitivnog reci. Kupim parkirnu kartu u gradu Krku na sat vremena i zakasnim 10-tak minuta, dodjem do auta zakljucanjucan kotac . Nakon par poziva pojavljuje se tip ( djelatnik Crtorada VZ ) krajnje nekulturno trazi mislim 70 kn kazne za zakasnjenje od par minuta koje trazi u gotovini (od Hr gradjanina ) ili nema voznje . Platim mu a on dobaci jos primjedbu da slijedeci puta nece tolerirat ni minute kasnjenja a tu se iscudjavate sto banda popusi batine ponekad ?

VL
AO
ante.oreskovic75
07:59 28.11.2016.

Split turistički biser,kažu!?!Zašto konačno torcida ne preuzme grad?Kad je bal nek je bal!

VL
ZA
zambezi
09:20 28.11.2016.

Ok,nek rade svoj posao. Ali smeta jedna stvar,a to je da neznas gdje ustvari nesmijes parkirat. Jer ima hrpa ulica gdje doslovce promet u kolapsu,jer pametnjakovići parkiraju s jedne i druge strane ulice kod samog raskršća,pa se nemoze sigurno nitii u ulicu niti iz nje. Takav je primjer u Zagrebu križanje Anine i Jezerske. I tu pauk ne odvozi,a svi ti koji parkiraju imaju svoja dvorišta i garaže.

VL
PE
peroskretnicar
11:08 28.11.2016.

i za to je mamić kriv ... dišpet... država u državi

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:40 28.11.2016.

eto, split zabranio cajke u vrijeme adventa. sad će valjda splitom odjekivati neki drugi stranci, jer to mi jako volimo. tu kulturu iz texasa, austrije i ostalih nama bliskih kultura. a zašto se pretvaramo da smo nešto što nismo? napadipadi na djelatnike javnih službi su sve češći, i bez prave reakcije sudova i policije. valjda treba nekog suca nalemati, da se sudovi malo protresu i počnu rezati najveće moguće kazne koje zakon dopušta. a ne minimalne sa mnoštvo olakšica. ali da, najbolje da i tu stvar preuzme ulica, tj. torcida. ajd se ti usudi dići ruku na člana torcide, ej.. ili ga vrijeđati. naći će te, van radnog vremena, i naplatiti ti kaznu, bez fiskalizacije. najbolje da sve javne usluge počne ulica provoditi. neka split bude predvodnik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.