Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD AUTOBOMBOM
Povratak na članak

Broj mrtvih u terorističkom napadu u Somaliji narastao na više od 70. Većina žrtava studenti

"Potvrđeno je da je 76 mrtvih i 70 ozlijeđenih. Broj bi mogao biti i veći", rekao je za francusku novinsku agenciju Afp ravnatelj službe hitne pomoći Abdukadir Abdirahman Hadži.

Komentari 4

ZO
Zooltan
14:11 28.12.2019.

Bog sve vidi i kaznit će teroriste

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
14:15 28.12.2019.

Da bi nastale fundamentalne promjene u našoj civilizaciji potrebno je mnogo učiniti. Naša civilizacija počiva na relativno zločinackoj osnovi i to je velika tragedija za ljudski rod i za čovjeka kao pojedinca. Religija kso i princip rata kao tobože odbraneane dobra od zla su najveći krivci nesreće čovječanstva. IS vodi „džihad” koji ima tri različita konteksta u Kuranu: Unutrašnja borba za očuvanje islamske vjere Borba za očuvanje islamskog društva Općenita borba za obranu islama U zapadnom svijetu naziv džihad često se prevodi kao „sveti" rat koje islamski intelektualci odbaciju ali realne etičke i intelektualnointelegentne refutacije nemaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.