Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečana akademija

Brodsko Veleučilište obilježilo 10. obljetnicu

Veleučilište u Slavonskom Brodu
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
05.10.2016.
u 17:40

Priznanja za suradnju, doprinos i razvoj visokog obrazovanja dodijeljena su brojnim institucijama i ustanovama, a nagrađeni su i najbolji studenti

Svečanom akademijom danas je obilježena deseta obljetnica Veleučilišta u Slavonskom Brodu.

Pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i kulturu Anica Vukašinović u ime Brodsko-posavske županije istaknula je važnost postojanja ovakve visokoobrazovne institucije koja stvaranjem stručnog kadra koji prati gospodarski razvoj i odgovara društvenim i gospodarskim potrebama ove regije pomaže mladima da lakše dođu do zaposlenja.

Priznanja za suradnju, doprinos i razvoj visokog obrazovanja dodijeljena su brojnim institucijama i ustanovama, a nagrađeni su i najbolji studenti.

>> Policija češlja Veleučilište zbog fiktivnog plaćanja profesora i zapošljavanja rođaka i prijatelja

>> Nijedan učenik ne želi biti stolar i mesar

Komentara 1

DU
Deleted user
18:05 05.10.2016.

Neka slave ljudi, nek'se vesele, to više što su hrvatska veleučilišta naša najsvjetlija dika jer tko što poželi to mu se ondje i naslika. Naime, na njima je prolaznost 98-postotna. Od stotine studenata ne diplomiraju jedino onaj najgluplji i onaj najljeniji. To je razumljivo jer za školarinu, koja iznosi od 15 do 25 tisuća kn na godinu, studenti ipak moraju nešto dobiti, inače nitko živ ne bi ju plaćao. Razumije se samo po sebi da je to što trebaju dobiti diploma, a znanje tu ti tamo. I onda se čudimo neukosti takvih "stručnjaka" kad se zaposle. Komercijalizacija obrazovanja uništava nas podjednako kao i korupcija i politički nepotizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije