Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još četiri sela

Brodsko-posavska županija početkom iduće godine bez mina

mine
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
18.11.2015.
u 16:11

U ovoj županiji još je 5,85 četvornih kilometara minski sumnjivog prostora.

Realizacija 4,5 milijuna kuna vrijednog projekta razminiranja poljoprivrednog zemljišta u Trnavi, Mašićkoj Šagovini, Žuberkovcu i Širincima u Brodsko-posavskoj županiji, koji se financira iz europskih fondova, bliži se kraju.

Radovima je obuhvaćena površina od 857.425 četvornih metara, od čega su dvije trećine već razminirane te je pronađeno 21 neeksplodirano sredstvo.

U ovoj županiji još je 5,85 četvornih kilometara minski sumnjivog prostora.

- Uz povoljne vremenske uvjete, očekujem da će početkom iduće godine cijela Brodsko-posavska županija biti očišćena od mina – rekao je Tomislav Ban, pomoćnik ravnatelja HCR-a, na uvodnoj konferenciji projekta u Gornjim Bogićevcima. 

>> U Vukovarsko-srijemskoj županiji više nema mina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije