Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVUDRIJSKA VALA
Povratak na članak

Brodovi su vezani, svi na doček, a ujutro – hrčemo

Ovisno o ulovu, ribari bacaju mreže na jednu ili drugi poziciju. Kažu: Motivirani smo ulovom, a ne prijetnjama koje dolaze iz Slovenije

Komentari 22

KA
Karizma
08:17 31.12.2017.

Bas mi je drago da ste hrabri i spremni na borbu za metar svoje domovine Hrvatske ali trebate znati da iza vas stoji cijela Hrvatska i hrvatski branitelji.Da se slucajno zarati i Vukovar i Zagreb bi bili u Savudriji.Na inat onima koji zagovaraju odvajanje Istre od Hrvatske ti sigurno nebi bili na prvoj crti u Savudriji.I sada među policijom koja svaki dan ide u vasu zastitu se nalazi mnogo Hrvatskih sinova spremni poginuti za Savudrijsku Valu.ZIVJELA HRVATSKA

VL
Avatar Oneill
Oneill
08:36 31.12.2017.

Plenkoviću probudise ili idi odma tebe ovakoga kao što ti je Merkelica prijateljica nam netrebaš.

VL
TR
tramontana
09:10 31.12.2017.

Slovenci i štednja, ucjene radi Eu, žica, Sv Gera, pa saplitanje arbitraže, pa ucjene za Šengen. Gdje mogu saplesti , sapliću. To ne rade prijatelji, zato sve od sredine čuvati od neprijatelja. Ža mi je, ali sad ni cm2

VL
SX
sudbina x
09:19 31.12.2017.

Hrvatski ribari kažu da danas neće loviti da će slaviti a sutra hrkati...Pazite da vas nakon toga ne dočeka iznenađenje...Nadam se da neće hrkati i hrvatska policija...S kmetje treba biti na oprezu...koliko god su srbi drski i bezobrazni toliko suu ovi podmukli i pokvareni...Zato pamet u glavu i biti spremni na razne podmuklosti...

VL
AN
Andrejus
12:29 31.12.2017.

Pozdrav brati Hrvati. Vi kažete da su vaši političari slabi a u Sloveniji dobri, a kod nas svi kažu da so naši slabi i vašin dobri? Balkan od Triglava do Vardara :)

VL
Avatar Oneill
Oneill
09:26 31.12.2017.

Upravo sam na ntv gledao kako vide Njemci naš problem sa Slovenijom nikoga neiteresira zašto smo suđenje napustili ništo dobro ali od tr šurken Države nisam ništo bolje očekivao.

VL
KO
koraknaprijed
08:55 31.12.2017.

Erajevac je jedni problem koji trebaju sami slovenci riješiti,on je taj koji je uhvaćen sa prstima u pekmezu ,samo kad njegov narod shvati da se on bori samo za svoju stražnjicu,problem će biti riješen,to nećemo puno čekati,USA,Rusija čak i EU se okreće protiv njega.Svijet ne voli dugotrajno čekanje na rješavanje ovakvih sporova,naučili su lekciju sa Miloševićem.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:28 31.12.2017.

Ljudi ovo je prica za malu djecu!! Mi tu nista ne mozemo. Bit ce kako kaze Dzo tj Brisel. Naravno da se zna za koga su njemci austrijanci za slovence.. Tako ce biti Nije nama nitko kriv sto imamo najj gore politicre od Milanovica do Plenkija!! Srbiji dva put dali blokadu pa se povukli - .tko reka Dzo i ovaj put ce biti tako.Nikakva rata nec biti Pametni slovenci dobri sa zapadom i sa Rusima imaju odlicne odnose.ovdje u Moskvi imas puno njihovih proizvoda i tehnike. Mi sluge zapada i Brisela uvlakaci posljedne vrste tako treba sad nemamo prijatelja.Mozda smo mogli imati Ruse da ne pisemo i sipamo po njima drvlje i kamenje pljujemo. Ah ta nasa zla sudbina. Eno sinoc gledam ovdje veliki Vladimirovic cestita Novu godinu Borutu Pahoru nami ne!! Zna se zasto dali nam je netko mozda cestitao ako netko zna nek kaze!!

VL
FU
furest
20:02 31.12.2017.

ocigledno se politicari boje brisela nasi jako a slo malo ili nista i tu se vidi koliko je brisel nepravedan .slo ima teritorijalnih pretenzija a brisel ih ne kori nego nas

VL
AN
Andrejus
12:29 31.12.2017.

Pozdrav brati Hrvati. Vi kažete da su vaši političari slabi a u Sloveniji dobri, a kod nas svi kažu da so naši slabi i vašin dobri? Balkan od Triglava do Vardara :)

VL
AN
Andrejus
12:29 31.12.2017.

Pozdrav brati Hrvati. Vi kažete da su vaši političari slabi a u Sloveniji dobri, a kod nas svi kažu da so naši slabi i vašin dobri? Balkan od Triglava do Vardara :)

VL
DU
Deleted user
15:07 31.12.2017.

Dnevnim eksponiranjem tih 20-30 ribara drzava pokazuje koliko je nemoćna i ne zna kako riješiti problem. Ili misle da će se pisanjem o ribarima i paradom policijskih brodova valjda sve riješiti. Naprosto nevjerojatno primitivan pristup.

VL
MA
Machak
11:26 31.12.2017.

Savudrijska vala je izmišljotina. Ne postoji i ne će postojati ma koliko se Veliki Hrvati trsili oko toga.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
08:27 31.12.2017.

Na staru godinu porcija trovanja i dresiranja hrvatskog naroda.Kakva tama,mržnja i ispiranje mozga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.