Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNATNA ŠTETA

Brod koji prevozi Porschee i Volkswagene u plamenu: Bez kontrole pluta Atlanskim oceanom

Youtube screenshot
17.02.2022.
u 22:50

Brod Felicity Ace krenuo je na putovanje iz Emdena u Njemačkoj 10. veljače te je trebao biti u SAD-u 23. veljače.

Kupci Porschea i drugih Volkwagenovih automobila u SAD-u mogli bi čekati na svog limenog ljubimca i duže nego što su mislili. Naime, brod za prijevoz automobila Felicity Ace koji ih je prevozio poslao je SOS poziv te su posadi u pomoć uskočili portugalska mornarica i grčki tanket Resilient Warrior.

Srećom, spašena su 22 člana posade, a razlog zašto su pozvali u pomoć je požar koji je buknuo na brodu i koji nije pod kontrolom. Teško da i može biti, kad nema ga tko ugasiti niti upravljati njime, piše HAKrevija.

 

Brod Felicity Ace krenuo je na putovanje iz Emdena u Njemačkoj 10. veljače te je trebao biti u SAD-u 23. veljače. Može primiti gotovo 4000 vozila, a na put je krenuo sa zasad neutvrđenim brojem Porschea i drugih Volkswagenovih automobila.

Brod plovi bez kontrole Atlanskim oceanom i nije vjerojatno da će neko vozilo biti spašeno.  S pozitivne strane, svi članovi posade su dobro.

Portugalska mornarica je objavila snimku spašavanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije