Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG ŠTEDNJE
Povratak na članak

Britansko ministarstvo obrane otpušta 3000 civilnih djelatnika

Ministar obrane Philip Hammond primoran je priznati da je njegovo ministarstvo napravilo pogrešnu procjenu

Komentari 3

CE
Ceca
18:42 26.01.2012.

This British bastards and son of the bitches will come to Croatia to eat our bread.

VL
CV
crna vrana
20:08 26.01.2012.

Evo našoj Vladi primjera kako se režu proračunski rashodi. Hrvatska može komotno otpustiti 25 % administrativnog aparata u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi te javnim poduzećima , a da se nebi ništa ni primjetilo na učinkovitosti njihovog rada. Preteški teretret poreznim obveznicima se olakšava ovakvim mjerama a ne povečanjem PDV-a.

VL
JA
jaruzelskia
21:52 26.01.2012.

Gluposti u ovomVL! lol Kog briga u Hrvatskoj za to?? (osim ako MORH na namjerava isto!) A Hrvatske pudlice bi se mogle povesti za \'pozitivnim\' primjerom gazdi iz NATO....!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.