Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Student kineskog jezika

Britanski nulti pacijent umro godinu dana nakon oporavka od korone

Facebook
04.02.2021.
u 10:48

Tijelo 26-godišnjeg studenta pronašli su prijatelji u njegovoj sobi.

Connor Elis Reed, 26-godišnji student kineskog jezika, smatra se prvim Britancem koji se zarazio koronavirusom u studenom 2019. godine dok je živio i radio u kao učitelj u školi u Wuhanu. No, iako je prebolio covid-19, u studenom 2020. godine prijatelji su pronašli njegovo mrtvo tijelo u sobi u sveučilišnom kampusu Bangor u Walesu. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti bilo respiratorno zatajenje zbog bronhopneumonije uzrokovane konzumacijom toksičnih droga.

Dok je bio zaražen u Wuhanu, epicentru koronavirusa, Reed je vodio dnevnik u kojem je podijelio svoja iskustva.

Stanje mu je prvih deset dana bilo problematično da bi se sve dodatno pogoršalo dvanaestog dana.

- Mislio sam da je prošao onaj problematičan period, no tek je tada započela noćna mora. Otežano sam disao, stalno sam morao odlaziti na toalet. Znojio sam se i drhtao. Mislio sam da je to to, da nema povratka - napisao je Reed.

Nakon 24. dana bolest je popustila te se Reed vratio na posao. Ubrzo je otišao u posjet obitelji u Australiju da bi se potom vratio u Wales kako bi nastavio studij.

Video - Prva dama Sanja Musić Milanović sudjelovala u cijepljenju građana

Komentara 13

DU
Deleted user
16:21 04.02.2021.

"Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti bilo respiratorno zatajenje zbog bronhopneumonije uzrokovane konzumacijom toksičnih droga." Na hrvatskom: predozirao je!!! Ali sada buju koronaši vrištali da je vumrl od corone i to od posljedica...

ZE
Zekonja
19:25 04.02.2021.

Naveo ga virus da drogu koristi. Utjece na psihu i ne bira sredstva. Najopasniji virus ikada.

IJ
istina___jako_boli
11:41 04.02.2021.

Predoziro se korona cjepivom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije