Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'to je pozitivan izbor'
Povratak na članak

Britanski ministar zdravstva: Nećemo razmatrati obavezno cijepljenje

Rekao je da Zajednički odbor za cijepljenje i imunizaciju (JCVI) razmatra mogućnost dodatne doze za sve odrasle, o čemu se razgovaralo i prošli tjedan.

Komentari 3

XA
xaron
21:48 21.11.2021.

Evo ovaj Javid je dao izjavu o epidemiji, znači da je neki expert. Na ovaj poloźaj je došao prije mjesec dana kao zamjena minstru koji je pao u sex aferi. Javid je prije bio ministar unutrašnjih poslova , što je još jedan dokaz da je expert iz oblasti zdravstva.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
20:26 21.11.2021.

Svaka čast britancima i kapa do poda što su izašli iz ove umjetne tvorevine zvane EU; VB su uvijek vodili pametni ljudi, nije ni čudo što su nekada imali carstvo u kojem sunce nikada nije zalazilo dok zemlje kao RH koju već godinama na žalost vode ili potpuni amateri i nesposobnjakovići ili tuđi poslušnici i potrčkala neće nikada na zelenu granu; jedini pravi državnik kojeg je RH imala od svoga osnutka je dr. Franjo Tuđman, sve ovo što je vladalo i vlada poslije njega ne zaslužuje ništa osim prezira a sada slobodno brišite post.

VL
KE
keckin37
18:33 21.11.2021.

Hvala Bogu. Nisu svi nacisti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.