Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgredi vojnika

Britanska vojska se oglasila: Ispričavamo se Zadranima koji su doživjeli neugodnosti

Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
04.07.2019.
u 13:23

- Ne toleriramo loše ponašanje i mjere će biti poduzete protiv bilo koga tko se ne pridržava na pravi način visokih standarda koje postavljaju britanske oružane snage – poručio je glasnogovornik britanskih oružanih snaga

Nakon medijskih napisa o britanskim vojnicima koji rade izgrede u Zadru i okolici oglasile su se i same britanske oružane snage.

Slobodna Dalmacija objavile je kako im je politička savjetnica u veleposlanstvu Velike Britanije Snježana Vukić proslijedila izjavu glasnogovornika britanskih oružanih snaga, u kojoj se ispričava Zadranima zbog doživljenih neugodnosti koje su prouzročili njihovi pripadnici.

- Ne toleriramo loše ponašanje i mjere će biti poduzete protiv bilo koga tko se ne pridržava na pravi način visokih standarda koje postavljaju britanske oružane snage. Ispričavamo se Zadranima koji su doživjeli neugodnosti – poručio je glasnogovornik britanskih oružanih snaga. 

Iz veleposlanstva su također sugerirali da se u izvještajima koristi izraz pripadnici "britanskih oružanih snaga" umjesto zračnih snaga. Slobodna navodi kako im nitko nije htio potvrditi niti dati informaciju kojem rodu vojske pripadaju britanski vojnici na odmoru u Zadru koji se povezuju s incidentima, no da ih svi njihovi zadarski sugovornici koji su zadnjih dana imali bliske kontakte s britanskim vojnicima uvjeravaju da je riječ o pripadnicima zračnih snaga britanskog Kraljevskog ratnog zrakoplovstva.

VIDEO Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...:

Ključne riječi

Komentara 6

PI
pinkec
13:41 04.07.2019.

Znači naš velebni ministar Božinović poslao protestnu notu Britancima i sada čeka odgovor, kao i kad je tražio sudjelovanje sa sudom u Haagu? Zanima me je li dobio odgovor Haaškog suda na zadnju notu od mnogih istovjetnih nota? Sve samomo po protokolu, bez ikakve volje za uspješno rješenje. Sve, reda radi. Je li ikoga ima tko može pratiti ove kriminalce, snimiti ih i poslati snimke svim svjetskim medijima? Zahtjevati teške odštete od ovih idiota pojedinaca, a i od Britanske Kraljevske Vojske. Također podići istragu Britanske Kraljevske Vojske, koji primaju ovakve nakaze, koji na mirnom odmoru mogu raditi ovakve strahote, možete misliti što rade za vrijeme rata!? Žalosno i strašno, jer ovakvi vjerojatno dobiju i odlićja za strahote, koje rade gdje stignu.

AV
avim
16:05 04.07.2019.

Žalosno je da ova Država ne može jednostavno uhapsiti i takvima naplatiti kazne i zabraniti ulazak i boravak u Hrvatskoj

ER
EroK
16:29 04.07.2019.

Kraljica je ljuta jer je morala pobjeći iz svoga dvorca zbog štakora, koji su joj ugrozili život, pa je svome Kraljevskom zrakoplovstvu dala odriješene ruke, da i oni ugrožavaju život drugima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije