Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNO ORUŽJE

Britanska kraljica zove Trumpa u službeni posjet

kraljica Elizabeta
Foto: Reuters
1/3
20.11.2016.
u 13:57

Velika Britanija je odlučna u ponovnoj izgradnji "posebnog odnosa" sa SAD-om u vrijeme izlaska iz Europske unije koji će obilježiti budućnost te otočne države

Britanska kraljica Elizabeta pozvat će novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa u državni posjet Velikoj Britaniji sljedeće godine, čime će pokušati učvrstiti odnose između dviju država, objavio je The Sunday Times.

Citirajući dva ministra i službenika bliskog premijerki, list piše kako će uskoro započeti razgovori između britanskih dužnosnika i Trumpovog tima kako bi se dogovorio posjet u lipnju ili srpnju iduće godine.  

Velika Britanija je odlučna u ponovnoj izgradnji "posebnog odnosa" sa SAD-om u vrijeme izlaska iz Europske unije koji će obilježiti budućnost te otočne države. 

Trump je tijekom njihovog prvog telefonskog razgovora pozvao premijerku Theresu May da ga posjeti što je prije moguće, objavio je ured premijerke. Njezini pomoćnici otkrivaju kako još nije određen datum za to putovanje. 

Sunday Times piše kako se britanska vlada nada da će službeni posjet biti "tajno oružje" za učvršćivanje odnosa s Trumpom nakon što je glavni zagovornik Brexita Nigel Farage ranije ovog mjeseca bio prvi britanski političar koji se susreo s novim američkim predsjednikom.

Te novine dodaju kako je May prošlog tjedna rekla da je Trump otkrio kako je njegova majka Škotkinja "velika obožavateljica" kraljice Elizabete. 

>> EU se boji osovine Trump – Farage

Komentara 3

VU
vulica
14:12 20.11.2016.

Masoni cijelog svijeta ujedinite se. Trumpu treba oprati mozak. Krvoločni kriminalci u panici.

Avatar gecdra
gecdra
16:02 20.11.2016.

Donalde čuvaj se reptila i njihove kraljice.

HD
HR-Diaspora
18:42 20.11.2016.

sotona paklena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije