Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob na granici

Guardian objavio uznemirujući video: Hrvatski policajci navodno pretukli azilante

Pretučeni migrant
Foto: Guardian/YouTube screenshot
14.11.2018.
u 16:01

Snimka prikazuje izbjeglicu čije lice je obliveno krvlju, a britanski list tvrdi kako je riječ o posljedicama sukoba s hrvatskom policijom.

Britanski Guardian objavio je snimku koja, kako na svom portalu navodi britanski list, prikazuje migrante koje je pretukla hrvatska policija.

- Tražitelji azila iz Alžira, Sirije i Pakistana pokušali su prijeći granicu između Bosne i Hercegovine te Hrvatske, no zadržala ih je hrvatska policija. Migranti kažu da su brutalno pretučeni, a potom poslani nazad - navodi Guardian te dodaje kako snimka prikazuje posljedice navodnog napada.

Na snimci se prvo čuje glas migranta kako govori da im hrvatski policajci lome kosti, a potom se prikazuje muškarac čije lice je obliveno krvlju.  

Upozoravamo kako bi nekome sadržaj videa mogao biti uznemirujuć.

Večernji list je zatražio službenu reakciju Ministarstva unutarnjih poslova. 

Komentara 213

HR
Hrvatska
16:08 14.11.2018.

Odlicna vijest. Podrska policiji.

TR
TrvtkoKomadina01
16:14 14.11.2018.

Tko zna što je istina, da se nisu potukli među sobom, ako pak je išao silom na policajca, onda je i dobro prošao. Policajci su dobili zadatak da čuvaju granice a ne da nasilnike glade perom.. Sav podrška našoj plicij,j, gamad koja stalno kritizira neka se prijavi da preuzima migrante u svoju kuću, na svoj trošak

PO
pozornik66
16:13 14.11.2018.

Ljevičarsko, Soroševo glasilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije