Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4 dana u bijegu

Brinje: U bijegu muškarac koji je pijan napao četiri žene

tučnjava
Arhiva VL
13.12.2012.
u 15:46

Dvojica pijanih muškaraca u dvama kafićima fizički i verbalno napala su ukupno četiri žene. Jedan je u bijegu

Prava drama zbivala se u dvama ugostiteljskim objektima na području Brinja u nedjelju navečer.

Prvotno su dvojica muškarca, kojima je 43 i 47 godina, narušavala javni red i mir u jednom kafiću.  Verbalno je napao vlasnicu i zaposlenicu 43-godišnjak, nakon čega je vlasnicu fizički napao 47-godišnjak, otprije poznat policiji zbog sličnih djela.

Obojica su otišla, no 43-godišnjak se ubrzo vratio, ali su ga dočekala zaključana vrata. Pokušao je na silu ući u kafić, galameći i udarajući po ulaznim vratima, nakon čega se pojavila policija i privela ga.

Nakon pola sata, u drugom ugostiteljskom objektu 47-godišnjak fizički je napao zaposlenicu koja mu je zbog alkoholiziranog stanja odbila poslužiti piće. Ošamario ju je više puta, a potom se okomio na drugu zaposlenicu. Djevojka je pokušala pobjeći, no sustigao ju je, srušio na pod i udarao po tijelu.

Otišao je iz kafića, a policija za njim još uvijek traga.

Protiv obojice podnijet je optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način, stoji u priopćenju PU ličko-senjske koje je poslano na naš zahtjev.

Komentara 5

PE
perkovic0202
22:07 13.12.2012.

Cijela priča je preuveličana i donosi pola netočnih informacija. kao prvo, ne postoje nikakve 4 žene, već 3. Vlasnicu prvog lokala nitko nije verbalno a kamoli fizički napao već je samo tražio račun, što je zakonski potpuno ispravno. ako je to vlasnicu uvrijedilo, mi se duboko ispričavamo, ali mislim da bi ona najprije trebala poraditi na svom odnosu prema gostima i svom poslovanju koje ne obavlja po propisima ove države već po nekim iz svoje glave koje je sama zamislila. Zašto se onda takvi ljudi žale na lošu situaciju u Hrvatskoj a i sami tome doprinose. Što se tiče drugog lokala, djelatnica je dijelom i svojim ponašanjem doprinjela takvoj reakciji.

TH
thekurcula
23:53 13.12.2012.

U naslovu stoji da je jedan muškarac napao 4 žene a u podnaslovu da su dvojica mušakaraca napali ukupno 4 žene, znači savaki po dve, ili jedan 3 a jedan jednu, ali nikako jedan 4 a jedan nijednu jer se onda može reći i da je milion muškaraca napalo 4 žene, jedan njih 4 a ostalih 999 999 nijednu.

L1
Licanka 1989
12:17 14.12.2012.

Pitam se u kojem mi stoljecu zivimo? Ovo mi nikako ne slici 21st. Ova prica nema komentara, ali ipak moram rec sljedece: Ako konobarica odbije dati pice osobi koja je u alkoholiziranom stanju, sta je po svakom zakonu ispravno dali tu istu konobaricu treba isamarat, udarat sakama, iscupati joj kosu i tuc je nogama dok lezi na podu?? Proslo je vec pet dana a o doticnom gospodinu se ne zna nista, tko zna mozda je vec nasal novu zrtvu? Kada ce se stat na kraj takvim kao sta je on? A Vi g Perkovicu ako zivite na podrucju Brinja dobro zastitite svoju majku, kcer ili zenu jer mozda vec sutra ona bude zrtva ovog nasilnika. Pitam se kakav bi komentar onda stavili na ovaj tekst?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije