Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brexit
Povratak na članak

Velika Britanija i EU "nikad bliži" sporazumu o izlasku

EU želi dovršiti sporazum o izlasku do listopada, a Britanci savez napuštaju u ožujku 2019. godine

Komentari 3

AA
aabbcc
17:16 19.03.2018.

ako su lako usli ne znaci da ce lako i izaci

VL
TO
Toni70
15:25 19.03.2018.

Velika Britanija i EU "nikad bliži" sporazumu o izlasku iz diktatorske Nejemačke Europe . dojadilo im da plačaju kao mladi majmuni i to vječeno a netrebaju most za Pelješac jer ih Bosnci ne puste kroz dvorište da slobodno prolaze , sve do za par godina kad budu EU e onda neče nitko na skupi most a i često zatvaran zbog vjetra ..Vide i zunaju EU & Balkansko pranje love i bez srama i smisla ali zna se diktataura iz EU je takva !!! Mnogi otoci umjesto da se spoje mostovima ne pouotok da jer svi Hrvati stalno putuju iz Zagreba za svoj Dubrovnik i tamo provode mjesecima svoje odmore u Hotelima sa 4-5 zvijezdica ............................ili 0,02% ?

VL
IB
ibiza
21:57 20.03.2018.

kakav je to problem samo i EU i Velika Britanija kukaju oboje sto se to desilo ,fuj ,bljak.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.