Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brexit
Povratak na članak

Merkel: Ponuda Therese May je dobar početak, ali...

Kancelarka je rekla da još uvijek postoje brojna pitanja vezana uz izlazak, uključujući financijska te o odnosima s Irskom

Komentari 3

BR
brojevi
09:01 23.06.2017.

Kao što kaže dobro poznata poslovica; "Puno baba-kilava djeca"

VL
Avatar aunick
aunick
13:35 23.06.2017.

Markela kaze da je veliko ponudjeno pravo od Terse May da EU gradjani koji su proveli u GB vise od 5 godina zadrzavaju pravo da tamo i ostanu. To ja vidim kao " malu" diskriminaciju gospodjo kabncelarko jer ako Arapima, Pakistancima i Afrikancima dajes pravo da u tvojoj, a bogami zahtijevas to i u drugim EU zemljama ostaju iako tamo ni dana nisu prije proveli, onda to nesto ne stima. GB ima useljenika vise nego i jedna druga zemlja i od ljih bi trebali uciti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.