Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup najrazvijenih
Povratak na članak

Brazilski predsjednik na G7: Amazonija nije vaš problem

Trump na prethodnim sastancima nije želio potpisati završni dokument pa ga ovoga puta francuski predsjednik Emmanuel Macron, domaćin sastanka, nije ni dao pripremiti

Komentari 10

DU
Deleted user
00:50 25.08.2019.

Pa po ovome što je napisano G 7 nije u zasijedanju, nego u rasulu.

VL
CO
Constantine
20:57 25.08.2019.

Dolazi nam kraj i tu se nista ne moze vise spasiti jer ljudski rod je izgubljen u vremenu i prostoru.AMEN

VL
Avatar Dumen
Dumen
05:24 25.08.2019.

Što kaže na to Makronova žena učiteljica ?

VL
DU
Deleted user
13:30 25.08.2019.

Jesenti milu bigulicu, dični novinarski gospo'n Tomašević Silvek napisao je da je Jair Bolsanarao "reagirao tipično suverenistički" i ostao živ. Pa kako bi predsjesnik tako velike i moćne države trebao reagirati nego suverenistički?! Zar valjda udvornički, ponizno i puzavo kao što su to činile njihove bivše pantovčačke ekscelencije Mesić Pišta i Josipović dr. Ivek te zbog toga bili na srpdnju svim normalnim ljudima koji su se križali i desnom i lijevom na njihovu nevjerojatnu servilnost prema EU-ovim birokratima i političarima iz "regiona"?! Očto je da su našem Silveku ekscelencije Pišta i dr. Ivek mjerilo političke mudrosti i prakse. Ah, nije mu zamjeriti.

VL
Avatar Syssko
Syssko
12:07 25.08.2019.

NARAVNO da se sve ovo radi u svrhu zarade kako bi se stvorio dojam globalnog zatopljenja i kako bi se prodavale nove tehnologije ali 98% budal...ina to ne kuži kao što ne kuže osnove bio kemije a to je da se razina CO2 stvarno u atmosferi promijeni od onog idealnog omjera za samo par postotaka kojem smo se evolucijski prilagodili za disanje, u roku odmah bismo se ugušili, neka pokušaju zadržat zrak u plućima i kada im se skupi višak CO2 shvatit će ;) Nadalje, UGLJIK je osnova života C u CO2 označava ugljik, ako nema dovoljno CO2 nema biljaka a bez biljaka nema kisika, zatvoreni krug koji da se poremeti kako oni tvrde da je več odavno jako poremečen ubrzo bi nastalo odumiranje svog života na planeti. Ne pitaju se i još nešto-TESLA je prije puno desetljeća PATENTIRAO i uspješno testirao čisti prijenos energije iz etera, dakle ČISTA energija, to znači da se več danas to može implementirat planetarno posvuda i da ove uistinu brine CO2 onda bi to učinili ali vidi vraga nafta,bnzin,plin,ugljen bi postali nepotrbni i beskorisni a tu su trilijuni dolara u pitanju, samo malo mozga uključit i sve fame i laži padaju u vodu. Okoliš jeste ugrožen i te kako ali voda,bilje,životinje od plastike,pesticida-GMO-a,ljekova u prirodni preko kanalizacije, to su prave opasnosti a klima je samoodrživi ekosustav na način dase višak CO2 u atmosferi apsorbira u oceane-u tlo kada se zemlja zagrijava a kada se hladi onda se CO2 otpušte, to je DISANJE zemlje i samoregulacija!

VL
Avatar korona
korona
14:56 25.08.2019.

Ma najbolje su mi ove "Amazonke" iz prvih redova,a ono drugo nije ni za pogledat.

VL
SK
Stjepan_Koprivnjak
18:09 25.08.2019.

Veliki sumski pozari u rusiji, kanadi, velikim djelovima afrike i brazilu. Ali samo je Brazil na optuzenickoj klupi. Ajmo malo teoriju zavjere. Zbog svinjske kuge proizvodnja svinjetine u kini je desetkovana. Sto znaci veliki uvoz mesa za ogromno kinesko trziste. I zaradu. Brazil je ociti kandidat koji bi mogao najvise profitirati jer su kinesko odnosi sa amerikom i europom losi. Brazil sa svojom velikom poljoprivrednom proizvodnjom(stocarstvo u amazoni) kvari biznis zapadnim korporacijama. Zato tolika galama oko pozara u amazoni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.