Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCAJU BEZ MILOSTI
Povratak na članak

Brazilci neće odgovarati ako ubiju kriminalce i gangstere

Predsjednik Jair Bolsonaro kazao je da će “kriminalci umirati kao žohari”, a da policajac nije pravi policajac ako nikoga nije ubio

Komentari 8

KB
kbr
16:19 07.08.2019.

bravo Bolsonaro, puno sreće u provedbi mjere

VL
ZO
Zooltan
16:33 07.08.2019.

Jedini učinkoviti način za razrješenje tog zla

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:53 07.08.2019.

Skoro sam siguran da su ove navedene citate ljevicari izvukli izvan konteksta odnosno da su preuredjeni ua ljevicarske potrebe bas kao sto to zna biti pogresno ili lazno citiranje u nas. A da je tip zestok, zestok je. Zbog toga mu drzim fige, samo da mu to sve ne isklizne u eksremnosti, zlostavljanja nevinih i nepravdu kao sto u nas bijase sa komunistickim sistemom i u stvari plemenitom idejom jugo-slavenstva.

VL
ST
stanoe
17:19 07.08.2019.

Duterte je u pravu!

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
18:52 07.08.2019.

Mijenjam plenkija za jednog od spomenute dvojice. U stvari ovaj drugi mi je i od Dutartea simpatičniji.

VL
AA
aabbcc
20:01 08.08.2019.

Kad bi to bilo kod nas nah.ebali bi politicari : )

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:14 08.08.2019.

pa nema druge nego policiji i vojsci olakšati posao uvođenja reda. a konstatacija novinara da se bande po favelama neće tek tako predati, su smiješne. u favelama je ogroman broj onih koji nisu članovi bandi i koji žele živjeti, ne preživljavati uz stalno nasilje bandi. oružja ima na svestrane. sad će bez puno pitanja krv teći u potocima. biti u bandi neće više značiti sigurnost, nekakvu. već da si obilježen, da si slobodna meta. još ako si tetoviran, na ulici će te na motoru osloboditi takvog života. brazil nije rio niti samba, niti festival. brazil je nasilje. slijedi filipinski poučak. par slika iskasapljenih poznatih zločinaca, i bande će se raspadati. revoluciju se ne može zaustaviti. zamislite kolko bi npr. u međimurju bilo manje zločina i krađa, da se ljudima omogući ovakva samoobrana.

VL
AU
autoritet
02:08 09.08.2019.

Kod nas bi im se sudilo 8 godina a onda bi sve otišlo u zastaru.. Bravo za Brazil.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.