Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške ozljede

Brazilac u Splitu Murterinu slomio nos zbog taksi prijevoza

'14.10.2010., Zagreb - Glavni kolodvor, zagrebacki taksisti strajkaju jer dolazi konkurencija Cameo koji ce srusit cijene usluge. Taksisti za vrijeme strajka voze stare i nemocne, te bolesne i trudnic
'Marko Lukunic/PIXSELL'
31.07.2011.
u 14:40

Dok je vozač taksija 39-godišnji Denis K. dogovarao prijevoz s grupom brazilskih turista, u taksi je na mjesto suvozača uletio Ivica Š. i naredio mu da ga odveze do ACY marine.

Tridesetpetogodišnjeg Brazilca Silvu G. Braccu uhitila je splitska policija zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda 32-godišnjem Ivi Š. s Murtera.

Posvađali su se jučer ujutro oko 5.30 sati na križanju Cvjetne ulice i Puta Firula. Dok je vozač taksija 39-godišnji Denis K. dogovarao prijevoz s grupom brazilskih turista, u taksi je na mjesto suvozača uletio Ivica Š. i naredio mu da ga odveze do ACY marine.

To je "diglo paru" temperamentnom Brazilca koji se izdvojio iz grupe i šakom u glavu udario Ivu. Teško ga je ozlijedio. U bolnici su utvrdili prijelom nosne kosti s pomakom.

Brazilac je uhićen i priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu uz kaznenu prijavu zbog nanošenja teških ozljeda. Nakon saslušanja pušten je na slobodu. Oduzeta mu je putovnica do okončanja postupka.

Komentara 8

BV
bvalen16
16:13 31.07.2011.

Uletio na mjesto suvozača i naredio???Dobro ga nije i taksista istamburo

IV
Ivekivek
17:56 31.07.2011.

Nažalost tako i treba...!

BR
bracika62
16:02 31.07.2011.

A tako se piše onaj koji je s Murtera hm nisam znao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije