Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok kod Koprivnice

Brata pronašao mrtvog: 'Tri je dana njegovo tijelo bilo u bunaru'

Bunar
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
11.12.2018.
u 12:26

Na bunaru je bio odmaknut betonski poklopac koji je u ravnini zemlje, pogledao je unutra i vidio u vodi nešto, za što je pomislio da je krpa...

Prije nekoliko dana u Koprivničkom Ivancu tijekom uključenja pumpe, 43-godišnji Nenad Vrbelj pao je u bunar i smrtno stradao. Njegov osam godina stariji brat Davor sa svojom suprugom u nedjelju je u dvorištu pronašao njegovo tijelo u bunaru.

Davor Vrbelj prvo je još u petak stigao do brata. Na bunaru je bio odmaknut betonski poklopac koji je u ravnini zemlje, pogledao je unutra i vidio u vodi nešto, za što je pomislio da je krpa.

– Stavio sam poklopac na bunar da slučajno netko ne bi upao u njega i taj dan otišao na posao. U subotu sam ponovo došao, ali ga nisam našao. Pomislio sam da je nekome nešto otišao pomoći. Sljedećeg jutra ponovno sam otišao k bratu u dvorište i podigao poklopac te opet vidio tu istu krpu. Pozvao sam ženu oko 11.30 koja je došla i kazala da vidi kućnu papuču. Tada me uhvatila panika i zvao sam policiju. Oni su pozvali vatrogasce koji su utvrdili da je doista beživotno tijelo mojeg mlađeg brata tri dana u bunaru – kazao je za 24sata Davor Vrbelj, koji si predbacuje što nije odmah prepoznao da to nije krpa nego kućna papuča. 

Vatrogasci su morali izrezati cijevi kako bi se spustili u nekoliko metara dubok i vrlo uzak bunar. Na glavi nesretnog čovjeka bila je smrtonosna rana koja je nastala pri padu u bunar. Najvjerojatnije je od udarca u betonsku stijenku izgubio svijest i utopio se.

Koprivnička policija utvrdila je da nema tragova nasilne smrti, već da je nesretni muškarac poginuo pri padu u bunar.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:35 11.12.2018.

Mutno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije