Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar: Jagoda treba ostati kod udomitelja još godinu dana
Povratak na članak

Brat male Jagode primjereno je zbrinut, tvrde socijalni radnici

Od trenutka kad je djevojčica izdvojena iz obitelji i udomljena nije bilo propusta mjerodavnih službi.

Komentari 9

MM
marta martinko
15:19 28.04.2010.

vidim da više nitko ne komentira ništa po pitanju male jagode i sličnih takvih slučajeva. da li je sud utvrdio odgovornost bilo koje institucije po pitanju odabira udomitelja za djevojčicu - udomiteljica je sestra oca zlostavljača!

VL
RA
razočarani1
19:23 10.02.2010.

centri na socijalnu skrb u večini slučajeva su največi zločinci dječici.....jer su korumpirani i rade za vlastite interese a ne nažalost za interese dječice...to govorim iz vlastitih iskustva koje prolazim od centra iz zlatar bistrice.......

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
08:02 11.02.2010.

Zagrebački Općinski građanski sud žurne predmete u kojima se radi o zaštiti najboljeg interesa djeteta rješava nekoliko godina. Kako tek rješava one koji nisu žurni? U ovaj slučaj da se nisu upleli mediji zagrebački Općinski građanski sud bi vjerovatno rješavao sljedećih desetak godina, a sve u \"najboljem interesu djeteta\".

VL
RA
razočarani1
16:22 11.02.2010.

lunar 2 molim te daj mi reci kako je na mjesecu,predpostavljam da si ti došao od tamo.vidim da ne živiš u stvarnom svijetu..možda si ti petar pan????.....a o tvojim komentarima nebi ni riječ napisao jer bi bilo suvišno....mislim da ocijenee komentara dovoljno govore........i da nemoj molim te zaboraviti mi napisati kako je na mjesecu..predpostavljam da je mnogo bolje nego ovdje....ako je, a ti to znaš iz vlastitih iskustava preporučavam se........

VL
AL
alapača
20:49 10.02.2010.

Koliki značaj vlada pridaje sustavu socijalne skrbi vidi po tome što je Dorica Nikolić (profesorica njemačkog jezika i književnosti koja je šamarala srednjoškolce) državna tajnica za socijalnu skrb. Ako se na takva mjesta postavlja po političkoj i stranačkoj liniji, baremm bi trebalo naći stručnjaka i to onog koji ima volje angažirati se svim srcem. Prava je sprdnja imati na tom položaju osobu kakvom se stalno pokazuje D. Nikolić.

VL
OB
-obrisani-
21:13 10.02.2010.

Ajde prestanite se exponirati na račun te djećice. Više štete im se nanosi nego dobra, raznim tetama i stričekima, ispitivanjima i sl. Ako je sud rekao svoje onda je to tako. A djeci stalno mjenjati sredinu, navlaćiti ih malo lijevoevo malo desno, kako tko koga uspije uvjeriti, razdvajati im bratstvo i povjerenje sa roditeljima nikako nije dobro. Bože dragi, pa vi bi i bilo koga rastrgali samo da malo skoćite na ljestvici. Ili da opravdate postojanje da ipak nešto radite? Meni se više ćini da steželjni linča njegujući duh lova na vještice. Valjda sud zna što radi!

VL
RA
razočarani1
23:03 10.02.2010.

lunar 2,da sud zna što radi.....eu baš je pohvalilo naše pravosuđe da su pravi stručnjaci te da odlično rade svoj posao..nema korupcije ovdje vlada blagostanje i veliko poštenje...................i baš nam je super u hrvatskoj ...lopovi i kriminalci su svi na zatvoreni......samo valjda mi toga nismo svijesni............fuj,bljak pljuc pljuc .........samo što tome nismo svjesni

VL
OB
-obrisani-
11:05 11.02.2010.

@rzočarani. A zakaj si razočaran?Kaj se svijet ne kreće po tvojim kriterijima? Jedno su donesene sudske odluke - pravomočne a drugo su predmeti koji se \"obrađuju\" ko zna iz kojih razloga. Ili oni u javnosti vidljivi a ne pokrenuti. NeNe ide to sve u isti koš. A osim toga ti si svoje razmatranje pravičnosti iskazao kod primjera onog isprebijanog taksiste. Zadnji si koji možeš prosuđivati - laički- šta je ipravno a šta nije. A za tvoju informaciju ako je dobrobit djeteta na prvom mijestu onda su sve ove cirkusarije oko njih zadnja rupa na svirali. I ZATO I POSTJE sudovi. A ti ako si razočaran presudama ili životom, moraš potražiti mijesto po svojim mjerilima i tamo se presliti. Evo uskoro ti polijeće sonda na mijesec ili kamo, pa malo razgledaj i odaberi...

VL
OB
-obrisani-
17:41 11.02.2010.

@razočarani....pazi ovo on se preporučava, pre-po-ru-ča-va. Netrebaš se \"preporučavati\", put ti je slobodan i sva vrata otvorena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.