Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE MISLIO UBITI PAIĆA'
Povratak na članak

Stanislav Zavadlav: Imam u SMS porukama prijetnje koje su mi slali, spominjali su mi i sina

Rekao je i kako je njegov brat imao problema s Marinom Bobanom i Juricom Torlakom te da su oni iznuđivali novac od njega i da je postojao sukob među njima, ali da on sam nije znao sve detalje.

Komentari 6

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
21:50 16.01.2020.

A što vi mislite da ovaj klinac može i smije reći. Živi nezaštićen u tome gradu sam bez oca i majke i bilo kakve rodbine. Što on smije reći a da se dodatno ne zamjeri "njima".

VL
NP
Novo Pravo
00:17 17.01.2020.

mali, sredi se jer droga nije ono što treba biti Tvoj život..trgni se i sad pomogni bratu kako se i on trudio Tebi pomoći iz petnih žila..Split neće biti siguran grad za Vašu obitelj..trgnite se dok je vrijeme

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
22:04 16.01.2020.

Da se ovaj filozof od drogerasa nije drogirao do svega ovoga nebi ni doslo! Jedino gori karakteri od drogerasa su dileri.

VL
Avatar MADO
MADO
00:49 17.01.2020.

Filip Zavadlav ubio je troje ljudi, dvoje nemaju apsolutno nikakve veze s kriminalom, dok je jedan tek bezopasni sitni diler, to su činjenice koje će vam potvrditi i policija. Nevjerojatno kako je narod nasjeo na rekla kazala priče, pa šta mislite da mediji nebi već odavno iskopali policijske dosjee i pincetom analizirali kriminalne radnje kada bi takve radnje postojale.

VL
DI
dirižabl
22:51 16.01.2020.

sad zamislite soc radnika kad dodje medju ove sojke, sto got napravis s njima falio si....ne bi radio njihov posao za milijarde da se ovakav otpad po tebi iskrcava

VL
DU
Deleted user
21:48 16.01.2020.

Znaci...lik je kao sto rekoh...psiho koj je roknuo tri osobe? Pa jeste odvratni u tim komentarima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.