Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMOJTE KONZUMIRATI

Brašno se povlači iz trgovina: 'Vratite ga u najbližu poslovnicu. Dobit ćete povrat novca'

Starter kultura za proizvodnju kruha
Josip Regovic/PIXSELL
15.04.2024.
u 15:23

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EU) 2023/915 od 25. travnja 2023. o najvećim dopuštenim količinama određenih kontaminanata u hrani i o stavljanju izvan snage Uredba (EZ) br. 1881/2006, te pripadajućim izmjenama i dopunama.

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) izvijestila je kako povlače raženo brašno integralno zbog povećanog sadržaja mikotoksina, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Raženo brašno Integralno – Organsko 1000g Nutrigold, LOT: RO-MIW24, najbolje upotrijebiti do 30.08.2024. zbog povećanog sadržaja mikotoksina – Okratoksina A u proizvodu.

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EU) 2023/915 od 25. travnja 2023. o najvećim dopuštenim količinama određenih kontaminanata u hrani i o stavljanju izvan snage Uredba (EZ) br. 1881/2006, te pripadajućim izmjenama i dopunama. Detalji o opozivu dostupni su na web stranici subjekta u poslovanju s hranom.

Podaci o proizvodu:

Veleprodaja: Do It B.V., Barneveld, Nizozemska
Dobavljač: Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6, Zagreb", stoji u priopćenju.

Možete dobiti povrat novca

Tvornica zdrave hrane u čijim trgovinama se može pronaći navedeni proizvod ispričala se zbog povlačenja, te su zamolili kupce da proizvod vrate u trgovinu te da će im biti omogućen povrat novca.

"Primite naše isprike za navedeno povlačenje. Vjerujemo da prihvaćate da je ovo povlačenje samo dokaz striktnih kontrola, a primjena nužnih mjera dokazuje odgovorno poslovanje. Sve kupce koji trebaju izvršiti povrat molimo da proizvod vrate u najbližu poslovnicu Tvornice Zdrave Hrane kako bi im mogao biti omogućen povrat novaca", stoji na njihovoj stranici.

Preminuo Josip Manolić

Ključne riječi

Komentara 8

FD
franjo.durinic
18:07 15.04.2024.

Dali se povlaći iz pekara to isto brašno kojim nas truju svaki dan

ZA
zagabria5
16:57 15.04.2024.

Zašto naša vlast dozvoljava da svo europsko smeće završava na našim policama. Zato jer su potkupljeni da ne gledaju. Ovo povlačenje proizvoda postalo je na tjednoj bazi, koliko tek prođe mimo kontrole

ST
starigrad
08:45 16.04.2024.

Pa zar i brasno!? Tu bi trebalo biti najmanje dodataka. Jos integralno!! Sto je tek sa ostalim proizvodima.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije