Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi Jastreb

Branko Borković: Oslobađajuća presuda Šešelju maslo je Mladena Bajića!

branko borković
Foto: Screenshot
31.03.2016.
u 22:34

Njegov je posao bio da sa svojim timom registrira zločine i zločince. Na kraju je ispalo da se bavio našim zločinima, često napuhanima i izmišljenima, iako je znano da mi nismo išli ratovati u Srbiju, ali mnogi Srbi su ratovali u Hrvatskoj, rekao je Borković

Branko Borković Mladi Jastreb u emisiji Bitno na Mreži TV komentirao je oslobađajuću presudu Vojislavu Šešelju

– To je maslo Mladena Bajića. Njegov je posao bio da sa svojim timom registrira zločine i zločince. Na kraju je ispalo da se bavio našim zločinima, često napuhanima i izmišljenima, iako je znano da mi nismo išli ratovati u Srbiju, ali mnogi Srbi su ratovali u Hrvatskoj – kazao je Borković. 

Komentirao je i odnos s bivšim premijerom Zoranom Milanovićem

– Zoran Milanović, bivši premijer me kao branitelja teško uvrijedio. Ne samo da nije bio spreman s nama ozbiljno razgovarati nego je rekao da su u rat išli siromasi i neobrazovani. Kao zapovjednik u Vukovaru imao sam niz fakultetski obrazovanih ljudi. Koliko mi je znano, dok su oni ratovali Milanović, u naponu snage tada, nije bio na ratištu, ali je zahvaljujući političkim vezama svog oca bio u Bruxellesu – rekao je Mladi Jastreb. 

>> Šešelj ne prestaje provocirati: 'Otići ću u Zagreb i prošetati se centrom grada'

Komentara 13

AP
apolon
22:45 31.03.2016.

Ma nije to samo njegovo maslo, to je politička platforma djelovanja brojnih i bučnih-jugonacionalista!!!

DU
Deleted user
22:40 31.03.2016.

milanovič je proizvod bolesne političke doktrine,....

GO
Gomila
00:08 01.04.2016.

Bajic je unistio hrvatsku i hrvatski narod a i Milanovic to srpski ljubimci cekam dan da Bajica srede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije