Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi Jastreb

Branko Borković: Bojan Glavašević nije zavrijedio ovaj linč

Branko Borković
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.11.2014.
u 13:24

Branitelji koji prosvjeduju pred Ministarstvom, uz ostavku ministra Predraga Matića traže i smjenu njegova pomoćnika Bojana Glavaševića te zamjenice Vesne Nađ.

Bojan Glavašević je sin mog pokojnog prijatelja Siniše Glavaševića. Mislim da nije zavrijedio ovaj linč i taj odnos – kazao je u intervjuu televiziji N1 posljednji zapovjednik obrane Vukovara Branko Borković – Mladi Jastreb. Podsjetimo, branitelji koji prosvjeduju pred Ministarstvom, uz ostavku ministra Predraga Matića traže i smjenu njegova pomoćnika Bojana Glavaševića te zamjenice Vesne Nađ.

Borković tvrdi da su prava branitelja umanjena posljednjih godina te da se teret krize prebacuje na branitelje. – Vlada stvara klimu da su branitelji krivci za krizu i paraziti koji žive na račun države. Moramo se zapitati kako je obiteljima koje su izgubile svoje voljene u ratu, a s druge strane imamo bahatu klijentelu koja je opljačkala Hrvatsku – kazao je Borković komentirajući prosvjede branitelja pred Ministarstvom branitelja.

Govoreći o nadolazećem obilježavanju Dana sjećanja u Vukovaru, kazao je da ne zna hoće li netko, kao prošle godine, "incidentima" remetiti mir u Koloni sjećanja. – Vukovar nije mjesto političkih obračuna – rekao je Borković i dodao da se "političari u Hrvatskoj danas, nažalost, natječu u najgorem". – Pozivam i političare i njihove neistomišljenike da se pokažu u najdostojanstvenijem izdanju i da omoguće ljudima da izaberu najbolje – zaključio je Borković.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Matić o braniteljima: Oni pričaju o nečemu, ali ništa ne dokazuju već četiri tjedna

>>Đuro Glogoški: Ne idem u Vukovar, šator ne smije pasti

Komentara 31

TT
tik tak
14:14 14.11.2014.

Sjecam se prije nekoliko godina kada su tog istog Borkovića policajci maltretirali i dolazili mu na farmu te ga optuživali za zlostavljanje životinja pa izgleda da su i njega slomili.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
13:33 14.11.2014.

O kojem se točno linču radi i je li Boba Glavašević zavrijedio poziciju pomoćnika ministra za stambene i pravne poslove u ministarstvu branitelja, plaću od 20.000 kuna i sve moguće privilegije kao diplomirani jezikoslovac bez dana staža u struci za koju je zadužen? Najbolje mi je kad godinama čitam kako su uhljebi najveći hrvatski problem i da treba ukinuti sve županije, gradove, općine, ministarstva i agencije pune uhljeba koji ništa ne rade, a kad se direktno upre prstom na jednog čistokrvnog uhljeba kao što je ovaj Glavašević onda je priča okrene na to kako je on divan, krasan i nikoga ne mrzi.

AN
angel2
14:19 14.11.2014.

Gospodine Borkovicu,a zasto Vi tog malog ne savjetujete da ode iz ljubavi prema braniteljima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije