Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Bačić:
Povratak na članak

'Agrokor je jedna od najvećih kompanija. Dužnost Vlade je da reagira'

- Cilj Vlade nije braniti niti štititi Ivicu Todorića i njegovu obitelj - kazao je Branko Bačić u Saboru.

Komentari 12

SI
siskic
12:28 30.03.2017.

što niste reagirali kad je pevec posrnuo. za razliku od todorića on ništa nije pretvorio, ( ukrao ).

VL
MA
marijaqwer
12:20 30.03.2017.

Dužnost vlade je da reagira? To je naizgled ispravno, ali nedostaje samo jedna riječ da bi ta tvrdnja bila točna. Dužnost vlade je da pravovremeno reagira. Trebali su na vrijeme ( dok dugovi ne prijeđu ukupnu vrijednost kompanije ) pokrenuti stečaj u kojem bi se naplatili svi radnici, država, dobavljači i kreditori. Ovako svi ostaju sa gubicima ili će gubitke svaliti na državu.

VL
SI
siskic
12:26 30.03.2017.

to nisi sav svoj. tog lupeža koji je pod vodstvom hdz-a sve ptetvorio u svoj đžep, sada sanira hrvatska sirotinje. pa šta ako zapošljava 60 000 radnika. šta sa poduzetnicima koji zapošljavaju 800 000, a koje ste vi i taj lupež doveli do siromaštva. sramite se.

VL
EU
eurobanana
11:27 30.03.2017.

PODUZETNIK Branko Roglić jutros nam je potvrdio da je ipak aktivirana zadužnica od 10 milijuna kuna prema Agrokoru.

VL
DU
Deleted user
11:48 30.03.2017.

Nadam se da je sadašnji ministar financija posljednji visoki dužnosnik kojeg je Toza postavio. Uključujući guvernere hnb-a, ministre i direktore javnih poduzeća. Vrijeme njegove moći i utjecaja nepovratno prolazi. Uskoro će ga stranka koja ga je stvorila cipelariti nemilosrdno kao i tolike prije njega. Dr. Čo, stani prvi u red, cipelari bez milosti.

VL
EU
eurobanana
11:31 30.03.2017.

U Poreznoj upravi i Ministarstvu financija je, naime, prevagnulo mišljenje kako je privatni interes vlasnika tvrtke bitniji od javnog interesa. U resoru kojim vlada bivši Agrokorov direktor, test razmjernosti na koji su se pozvali prevagnuo je, očekivano, na stranu Ivice Todorića. "Sukladno članku 16. Zakona o pravu na pristup informacijama, dana 20. ožujka 2017. godine u Središnjem uredu Porezne uprave proveden je test razmjernosti i javnog interesa, tijekom kojeg je zaključeno da u konkretnom slučaju javni interes ne prevladava u odnosu na štetu po zaštićene interese"

VL
KU
kupatilo
12:01 30.03.2017.

Svaka cast Pernaru.Konacno da i od tebe cujemo nesto sto boli narod i sto narod zeli.Nije dovoljno biti samo protiv a stosi u dosadasnjoj praksi u saboru bio.Konacno si dao i prijedlog i dobar prijetlog kojeg mislim hoce svi građani.Nekoje odgovoran i stoje dao toliku vlast Todoricu pa i drzava se boji dato rijesi ispravno nego klinički mrtvu firnu ozivljava i radi dodatnu stetu.

VL
ST
stomiovotreba
12:19 30.03.2017.

Ko pravi hrvatske frizidere (znam da pravimo magnete za frizidere sa slikom Gospe)?

VL
DU
Deleted user
13:00 30.03.2017.

G. Bačić, molim Vas objavite podatak koliko je država ukupno otpisala/oprostila gospodinu Todoriću po osnovi poreza, PDV-a, doprinosa i ostalih davanja otkako posluje. Za sve njegove kompanije i u vremenu kojih Vlada RH. Unaprijed zahvaljujem!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:34 30.03.2017.

Održavati Agrokor na "životu" je čisti gubitak novca i vremena. Ovaj je dužan šest milijardi Eura (za sada), njegova imovina vrijedi jednu milijarda Eura (na papiru), troškovi koje plaća na visoke kamate(zbog lošeg rejtinga), za iznajmljene poslovne prostore (prethodno prodate), uz konkurenciju tvrdih inozemnih diskontera (Lidl, Kaufland i dr.), te iz susjedstva (pogotovo iz BiH, koja vraća PDV), Agrokor ne može ostvariti zaradu za pokrivanje ni troškova poslovanja, a o vraćanju kredita i plaćanja dugova za robu, da se i ne govori. Jedino što može odložiti krah je navlačenje glupih Rusa na davanje daljnih kredita, kako bi se djelomično podmirila potraživanja dobavljača. Medjutim svako zlo je i za svoje dobro. Tako će vjerodomoljubi moći uživati u zluradosti da su štete pretrpjeli sjeverni remetilci (Rusi sa kreditima), te istočni remetilci (Srbi zbog kredita i neplaćene robe dobavljačima). Dakle zluradost što je vjerodomoljubi osjećaju zbog toga što je našoj ex-Yu braći još gore nego nama (što nas jedino drži nad vodom), će ublažiti "bolove" koje ćemo trpiti zbog gubitka liderstva u trgovini i nastale štete za Lijepu našu u cjelini.

VL
GO
gooniegoogoo
09:13 31.03.2017.

Branko Bačić, čovjek za najprljavije zadatke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.