Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijan Pavliček:

'Branitelji zaslužuju boljeg predsjednika od Zorana Milanovića'

Marijan Pavliček
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
22.04.2020.
u 17:39

Ovakvu marginalizaciju, omalovažavanje i ocrnjivanje pripadnika Hrvatskih obrambenih snaga, dokazanih ratnika koji su svoj život položili diljem lijepe naše za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, očekivali bi od takozvanih “komšija" Vulina i Vučića, kaže Pavliček

Poslije današnje komemoracije u Jasenovcu i obilježavanja 75. obljetnice proboja zatvorenika iz toga logora kao i izjava predsjednika RH Zorana Milanovića oglasio se predsjednik Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Marijan Pavliček koji je najoštrije osudio te izjave.

- Hrvatska konzervativna stranka i Hrvatski suverenisti najoštrije osuđuju sramotnu izjavu predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koju je izjavio nakon polaganja zajedničkog vijenca s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem. Neshvatljivo je da imamo predsjednika koji govori da se ploča podignuta u spomen hrvatskim braniteljima treba maknuti, baciti negdje te da nema nikakve veze s Domovinskim ratom. Ovakvu marginalizaciju, omalovažavanje i ocrnjivanje pripadnika Hrvatskih obrambenih snaga, dokazanih ratnika koji su svoj život položili diljem lijepe naše za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, očekivali bi od takozvanih “komšija" Vulina i Vučića ili njihovih političkih poltrona koji desetljećima koriste Hrvatsku kao svoj osobni bankomat, ali nikako od vrhovnog zapovjednika oružanih snaga RH, navodi Pavliček.

Dodaje kako su Mario Huis, Dino Simić, Zlatko Klasić, Ivan Bebić, Miroslav Martinovski, Miro Petrin, Davor Milaković, Slavko Jager, Željko Grgić, Željko Barić i Milan Špoljarević kao i svi ostali pripadnici HOS-a te njihove obitelji zaslužili su sigurno boljeg predsjednika od Zorana Milanovića.

VIDEO Predsjednik Zoran Milanović o komemoraciji u Jasenovcu

Komentara 18

DU
Deleted user
20:05 22.04.2020.

Naravno je da je bilo očekivati da će prvi predsjednik ujediniti vojsku i staviti je pod jednu komandu bio bi lud da to nije uradio ali je bitno i to da je HOS prvi ustao za odbranu domovine od domaći četnika i srbskog agresora zajedno sa JNA.

DU
Deleted user
20:01 22.04.2020.

Naravno mi ne možemo i ne pamtimo šta je bilo juče a kamo li šta je bilo u domovinskom ratu tko pamti to jedino oni kojima je neko poginuo ili nestao.

DU
Deleted user
20:06 22.04.2020.

404 greška tražena stranica nije pronađena to je odgovor onih koji ne pišu šta drugi misle umjesto njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije