Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLITVICE
Povratak na članak

Branitelji prosvjedovali protiv apartmanizacije Plitvičkih jezera

Prosvjedu branitelja iz Like pridružili su se predstavnici braniteljskih udruga iz Zagreba, Dalmacije i Slavonije, predstavnici lokalne vlasti nekoliko općina i Grada Gospića, te Svjetske organizacija za zaštitu prirode WWF

Komentari 4

Avatar davcro
davcro
18:06 21.06.2017.

Bravo branitelji

VL
IC
Icek53
12:01 22.06.2017.

Sada kad je sve jasno i dolaze kritike oni pocinju pametovat.Gdje su bili prije?

VL
SI
siskic
21:59 21.06.2017.

šatoraši...postavite šatru. pa u šta se ovi neće mješati. još malo početi će govoriti mise i porađati žene. gadljivo. samo lovu hoće...pun ih je kufer svima.

VL
Avatar Papatest
Papatest
18:29 21.06.2017.

Bune se jer nisu dobili dio kolača,oni misle da su Plitvice njihova prčija,neka pogledaju kako su njihovi uzurpirali obalu rijeke kod Veljuna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.