Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno pismo

Branitelji: 'Liniću, mi smo stvarali državu, a ne Vi i Milanović'

linic
Goran Stanzl/PIXSELL
13.09.2013.
u 12:10

U najavi o smanjivanju ''povlaštenih mirovina“ govorite o nama, braniteljima, kao o najvećem teretu ove zemlje. Gospodine Liniću, nismo mi povlaštena kasta nego ste to Vi i cijela Vlada, poručili su Nezavisni dobrovoljci Hrvatske

Revoltirani najavama o smanjivanju povlaštenih braniteljskih mirovina, Nezavisni dragovoljci Hrvatske otvorenim pismom Slavku Liniću iskazali su nezadovoljstvo. Njihove riječi prenosimo u cijelosti:  

– Poštovani gospodine Liniću,

šutnja o Domovinskom ratu pojela je dobrim dijelom Domovinski rat i traži još. U najavi o smanjivanju ''povlaštenih mirovina“ govorite o nama, braniteljima, kao o najvećem teretu ove zemlje. Gospodine Liniću, nismo mi povlaštena kasta nego ste to Vi i cijela Vlada. Prestanite nas degradirati, rugati nam se. Dosta je gospodine Liniću! Hrvatski branitelji stvarali su ovu državu, a Vi se rugate ljudima koji su željeli da Lijepa Naša bude prohoda u ovoj oputini što se demokracijom zove. Naši prijatelji imenom i prezimenom, poginuli, ranjeni i oboljeli htjeli su da oživi Lijepa Naša. Zato ja Vama, gospodine Liniću, kažem ne prozivajte nas kao korisnike povlaštene mirovine. Nema države bez vlastitih heroja. Shvatite gospodine Liniću da smo mi stvarali državu, a ne Vi i gospodin Milanović – navodi se u pismu koje je ispred Nezavisnih dragovoljaca Hrvatske potpisala predsjednica Slavica Hruškar.

>>Povlaštene mirovine uskoro bi se mogle naći na udaru!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije