Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNA DJEVOJKA

Braneći dečka od uhićenja nogom policajca udarila u glavu

Policajac
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.12.2013.
u 10:31

Djevojka je napuhala 0,15 promila alkohola, a policajcu je lakše ozlijedila nos

Na Trgu bana Lackovića u Križevcima jučer oko 5.45 sati policija je u rutinskoj kontroli prometa zaustavila automobil kojim je upravljao 22-godišnjak sa šireg područja grada. Alkotestiranjem je utvrđeno da vozi pod utjecajem 1,15 promila alkohola i od njega je zatraženo da ne nastavlja vožnju. Umjesto da mladić to prihvati, počeo je vrijeđati dvojicu policajaca.

Kako je postojala opasnost da će ponovno sjesti za upravljač automobila, policija ga je odlučila privesti u postaju na triježnjenje. U trenutku kad su ga policajci uhićivali, sve je ''zakuhala'' mladićeva 28-godišnja djevojka, također sa šireg križevačkog područja. Pri stavljanju lisica na ruke mladiću jedan od policajaca je klečao, što je djevojka vidjela kao dobru priliku da obrani svog dečka. Izašla je iz automobila, počela vrijeđati i omalovažavati te na kraju nogom tog policajca udarila u glavu. Sve te scene pokazale su se suludima jer su i dečko i djevojka zajedno završili u policijskoj postaji.

Djevojka je napuhala 0,15 promila alkohola, a zbog napada na policajca, kojem je lakše ozlijedila nos, protiv nje slijedi kaznena prijava. Prijeti joj do osam godina zatvora. Mladić je, pak, zaradio prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira i vožnje u pijanom stanju.

>> 72-godišnjakinja sjekirom napala dvojicu policajaca

Komentara 4

DI
Dingač
11:20 09.12.2013.

osam godina zatvora za jedan udarac a za dvostruko ubojstvo četiri godine ... dali će u zatvor i onaj tko je sastavio ovakav zakon jer je i on bio pod utjecajem alkohola ili nekih teškihopojnih droga dok je sastavljao takav zakon.

Avatar babas
babas
14:45 09.12.2013.

Prijeti joj 8 godina,a nece odlezati ni 8 dana. Vec videno!

RT
Rollo.Tomasi
10:43 09.12.2013.

Nadam se da će i dobiti tu kaznu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije