Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ratoborna starica

72-godišnjakinja sjekirom napala dvojicu policajaca

sjekira-novi
Arhivska fotografija
07.10.2011.
u 13:18

Jednog je policajca udarila tupim dijelom po glavi, no, srećom, tek je lakše ozlijeđen. Drugi joj je uspio staviti lisice na ruke

Postarija Splićanka, 72-godišnja S. S., inače psihička bolesnica, jučer je sjekirom napala dvojicu policajaca. Došli su joj u stan u Papandopulovoj ulici u Splitu, a tražili su je zbog prijetnje koju je prijavila njezina susjeda. No baka ih je dočekala sjekirom.

Jednog je policajca udarila tupim dijelom po glavi, no, srećom,  tek je lakše ozlijeđen. Drugi joj je uspio staviti lisice na ruke.

Sa 72-godišnjakinjom susjedi odavno imaju problema. Stalno im pravi nekakve "spačke" nakon čega je u pravilu odvedu na Odjel psihijatrije, pa kad "se smiri" – puste je. Vjerojatno će tako biti i ovog puta.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Sor@n
Sor@n
13:39 07.10.2011.

Kasnite.

DE
denderi
15:43 07.10.2011.

mora babetina nekog ubiti da bi se nju zatvorilo kao nesocijalizirano osobu

Avatar dariodario551
dariodario551
14:34 08.10.2011.

Danas je ta baba starica,ali kad budemo u EU biti će Mladica koja mora raditi do 75 godina,pa tek onda u Penziju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije