Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razumije problem
Povratak na članak

Brammertz: Svjestan sam da Šešeljeve izjave šokiraju ljude

Objasnio je i da se Ured glavnog tužitelja nije žalio na odluku o privremenom puštanju Šešelja na slobodu jer odluku donosi sudsko vijeće

Komentari 23

VJ
vjerovnik
09:40 20.11.2014.

naravno da znaju što su napravili ... zato su ga i pustili

VL
ZG
zgzgzg47
09:36 20.11.2014.

Pristrani, nesposobni, neodgovorni,dvolični, nemoralni .........molim nastavite sa epitetima o Haškom sudu

VL
MX
Mister X
09:16 20.11.2014.

Brammertz: Svjestan sam da Šešeljeve izjave šokiraju ljude, nikako kokoši magarce ili svinje ... To balkan nije vidio da za neprijatelja javno neprijatelj tvdi da je za ubiti. Nego se smo potajno nabaljalo oružje pod embargom i branilo .. Pogledajtejte Izrael on ne mrzi nikoga niti govori mržnju to su super dečki koji imaju pravo na samodbranu. Evo nedavnog primjera ubiše im zločesti Plestinci odjednom 3 njihova Izraelca -židova.. Naravno da nisu ludi sve vide i uhvatiše ubojice ... E sad jeli to ok ne govoriš mržnju ali za 3 usmrtiš 3000 ... tu nema tko da se puno pjeni nema mržnje govora. Kao na primjer mnoge obožavatelje Šešelja koji ga neprestalno slušaju jako smeta . Jel nisu čuli za slobodu govora i iskreno govori što misli o svojima i o neprijateljima . Zato su bolji Izraelci od ovoga Šešelja ; kojem se može dokazati ne da nije nikoga ubio nego nije niti nikoga ošamario ! Malo je osuda smrtno bolestan - i 11 godina robije zbog loših rečenica i huškanja; za neke je to ispravno a za iste i Izrael je OK. A razlika je general Mladić i njegov "učinak" a Šešeljev ... dali če Mladić tako dugo biti u zatvoru tko zna ?

VL
Avatar Nexus
Nexus
10:04 20.11.2014.

====="jer je ''riječ o ‘proprio motu’ odluci, koju donosi sudsko vijeće”................................. Nije "proprio motu"... to je latinski pojam i nemoze se tako pisati...... radi se o "Motu proprio" sto bi na hrvatskom znacilo "samoinicijativni dekret"

VL
Avatar MK
MK
11:13 20.11.2014.

Ima nesto dobroga u tome sto je Vojislav Seselj pusten, odma su ovi nasi hrvatski jugosloveni postali malo manje jugosloveni - a malo vise hrvati... A dok njima Tadic, Dacic, itd. glumetaju, onda su postaju sve manje hrvati - a sve vise jugoslaveni i u blato vuku Domovinu, Domovinski Rat, Crkvu, Dr. Franju Tudmana i sve sto je hrvatima sveto i propagiraju nekakve imaginarne "regione" i "sfere"! ...Tek kad se Beogradska Politika od "jugoslavenstva/srboslavenstva" okrene na otvoreni rijecnik "veliko-srpstav", tek onda traze dialog u Hrvatskoj - a inace je njima bitniji dialog sa Beogradom i spremni su podjeliti hrvatski narod radi toga! ...Procitana je ta mustra ponasanja jugoslavenske ljevice u hrvatskoj!

VL
SO
Sos
09:51 20.11.2014.

Smrad srboljubac pokvareni a da su nasi u pitanju odmah bih reagiro kao sto je i sa Gotovinom i Markacem radio FUJJJJJJJJJJJJJJ

VL
CR
crocro
10:50 20.11.2014.

Pa i Brammertzove izjave još više šokiraju svijet. Što je on poduzeo da problem prezentira sudskom vijeću. On je sada nemoćan, on ništa ne može učiniti, on zapravo kaže javnosti da je jadan a htio bi učiniti ali zapravo ne može. A kako je mogao Hrvatsku čak zaustaviti na putu ka EU kada je blokirana zbog neizručivanja tobožnjih topničkih dnevnika, To je čovjek dvostrukih mjerila, bez kredibiliteta i potpune pristranosti ka strano koja je bila agresor i koja je izazvala rat te ratovala u drugim suverenim državama s ciljem anksije tuđeg teritorija. I on takvim kolovođama stoji iza leđa, umjesto da se aktivira i sve poduzeme za pravdu i u ime pravde. Ali mene ne brine Brammertz, jer je to i normalno za njega očekivati, mene brine što Hrvatska nema dovoljno diplomatskih aktivnosti, aktivnosti premijera i predsjednika države na žurnim diplomatskim potezima na relaciji Zagreb-Beograd, kao i na jednosmjernog reakciji Zagreb-haški tribunal, zahtjevajući žurno sastajanje sudskog vijeća koje će pregledati dokaze Šešeljeve aktivnosti i donijeti odluku o žurnom vraćanju Šešelja na mjesto s kojeg nikada nije smio otići na slobodu.

VL
LA
Lavica7
14:57 20.11.2014.

Seseljeve izjave nikog ne sokiraju. Sokira nas odluka HAAGA.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
12:10 20.11.2014.

Hoces bre da vam Seselja vratimo u sanducetu u Haag..... Hehehe

VL
Avatar žič
žič
11:23 20.11.2014.

tipićan birokrata,tumplastog izgleda a i ne djeluje baš preveć pametno,koji u haagu sjedi i odugovlaći za super dobru plačurinu....

VL
Avatar imotska115
imotska115
15:54 20.11.2014.

Cetnici imaju pravo lupardat sto god hoce a mi, znate sto mislim moramo sutit. Nasa vlada nema sluha niti volje da barem kometira izjave ovog zlocinca. On je pusten na slobodu a ne da je on bolestan, nestose planira opet da dode do konflikta, opet nrtko poceo kuhat kasu.

VL
LU
lukateli1
10:22 20.11.2014.

Zna li ko odakle je ovaj lik?

VL
DU
Deleted user
04:51 21.11.2014.

Zašto Šešelj ima pištolj? Jer ne može imati vevolvel. Lijepo su vam ameri poslali debilčinu da laprda po smrdiji kako bi vas doveli pred izbor EU ili Rusija, odnosno da vas odvoje od "majčice".Još ćete i Vojvodinu i Sanđak izgubitt sa svojim Šekijem.

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
13:16 20.11.2014.

Šta se nervirate..pa Šešelj se samo malo šali i šegači , on ustvari od svih Srba najviše voli Hrvate.. , vi ste mu tak mili i dragi.

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
12:38 20.11.2014.

Naslušaćete se vi Šešelj Dr.Vojsislava još jako jako puno. Njega samo Bog kad pozove , onda prestaje priča. On ima pravo i to svo pravo ovog sveta da vodi i ima politiku i govore kakve god poželi. Nikog ne dira,ra, nikog nije ubio, nikom nije nikad naredio da se neko likvidira. Čak ni u ratu. A to što je njegova politika velikosrpska, zna tribunal vrlo dobro za to i za to nema nikakve osude.To je legitimno i legalno . Niti jedan dokaz protiv njega Haški tribunal tj tužilaštvo nije uspelo da pridobije na svoju stranu . Svi svedoci tužilaštva su lako anulirani , a neki su čak prešli tokom unakrsnog ispitivanja na Šešeljevu stranu. bilo je i toga.Zamislite vi tu blamažu tužilaštva u Hagu, kad vam svedok pređe na stranu optuženog, ha haaaaaaaaa.. i sada se sudsko veće smeje Hrvatskoj im reakcijama iz CRO, naročito ovi u FRA, GBR i USA. Nego biće pametnije da ga vi većina ne slušate, lepo radite i živite onako kako morate... pustite vi Šešelja.. ne sviđa se ni nama mnogo mnogo toga što stiže iz CRO... tako sve je to taman kako treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.