Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA Pritužbe građana rezultirale razbijanjem obiteljskog biznisa

Braća kupila porsche dilajući marihuanu?

04.11.2008.
u 22:12

SPLIT – Nakon sedam mjeseci nadzora, danas je u istražni centar splitskoga Županijskog suda priveden 24-godišnji Makaranin Mario K., kojeg sumnjiče da je dulje vrijeme dilao marihuanu, i to s godinu dana starijim bratom Antom, koji je već desetak dana u pritvoru.

Zaplijenjeno je tek mizernih 60-ak grama “trave”, što u policiji opravdavaju nedostatkom “robe” posljednja dva mjeseca. Nađeno je, međutim, i nekoliko vaga za precizno mjerenje te par tisuća kuna u različitim valutama.

Raskošni terenac
U krug Policijske uprave u Splitu dovezen je i raskošni terenac porsche cayenne star četiri godine, vrijedan ne manje od 50-ak tisuća eura. Policija će sasvim izvjesno nastaviti kriminalističku obradu za pranje novca jer sumnjaju da je crni terenac kupljen prije mjesec dana novcem od preprodaje droge.

Ništa nije dalje od istine, ustvrdit će obrana, koja se poziva na činjenicu da su roditelji braće K. radili u inozemstvu, a s privređivanjem su nastavili i u Makarskoj. Imaju navodno nekoliko biznisa, uključujući i turističke apartmane za najam. Vlasnica vozila je, inače, majka osumnjičene braće.

Zašutio pred sucem
Mario K. nije bio od neke velike priče pred istražnim sucem. U društvu branitelja Evelina Tonkovića priopćio je sudu tek da se ne osjeća krivim na način kako ga terete. Određeno mu je zadržavanje u iščekivanju istražnog zahtjeva.

Policija i Uskok reagirali su na mnogobrojne pritužbe zabrinutih Makarana. Odlučili su se (tek sad) na akciju, jer se Mario K. spremao napustiti Makarsku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije