Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najave uoči izbora

Božo Petrov: Pokazat ćemo da MOST nije samo regionalna stranka

18.02.2015., Metkovic - Gradonacelnik Bozo Petrov.
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
09.09.2015.
u 07:38

O anketama koje MOST-u daju 2,6 posto podrške kazao je kako su one rađene na način da je cijela Hrvatska jedna izborna jedinica

 – Nećemo ići niti s HDZ-om, niti s SDP-om jer ono što su obećali nisu izvršili – kazao je metkovski gradonačelnik Božo Petrov i predsjednik Mosta nezavisnih lista gostujući u emisiji "U mreži Prvog" Hrvatskog radija.

 – Nevjerojatno je da svaki put ta obećanja pokušavaju prekriti svjetonazorskim bitkama i prepucavanjima preko medija. Meni je smiješno da se čelnik HDZ-a i SDP-a prepucavaju na ovakav način – kazao je Petrov.

O anketama koje MOST-u daju 2,6 posto podrške kazao je kako su one rađene na način da je cijela Hrvatska jedna izborna jedinica.

 – Ankete mogu pokazati neke trendove, ali ne i predvidjeti rezultate – rekao je.

Istaknuo je kako će u sljedećim tjednima pokazati da MOST nije samo regionalna stranka te će ostvariti puno veće rezultate nego što se predviđa.

 – Ono što mogu obećati ljudima je da će biti pozitivno iznenađeni onim što će se događati sljedećih dva-tri tjedna, MOST će polučiti puno bolje rezultate na nacionalnom nivou. HDZ i SDP govore kako će oni dobiti izbore, ali ja nisam toliko siguran. Mislim da ćemo mi biti prevaga – kazao je Petrov.

>> 'Nezavisni val s juga pomest će korumpirane političare'

Ključne riječi

Komentara 18

DJ
djurex
08:10 09.09.2015.

Cim netko nesto pokusa promijeniti u drzavi odmah sto pljuvaca da ga ocrne..ne moze nitko biti gori od koalicije sdp-hdz..ne moze..zato decki samo naprijed imat cete dobru podrsku gradjana...

TW
twins
08:16 09.09.2015.

Maknimo uhljebe i dajmo priliku novim snagama da pokažu da se može i drugacije ! Božo imaš moj glas i svih onih koji na vrijeme shvate da Hrvatska nicija prcija...

CV
cro_vuko
10:54 09.09.2015.

Maknimo SDP i HDZ iz vlasti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije