Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obraćanje javnosti

Božo Petrov: Karamarkova ostavka došla je prekasno

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
21.06.2016.
u 15:10

– Prema mome mišljenju, jedan čovjek ne čini stranku. Ja bih rekao da i SDP-u i HDZ-u trebaju strukturne promjene – rekao je Petrov

Karamarkova ostavka došla je prekasno – poručio je tehnički potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta Božo Petrov u izjavi za medije pred zgradom Vlade.

Petrov je ocijenio da se Karamarkova ostavka mogla očekivati s obzirom na sve procese koji su trajali zadnjih mjesec i pol dana.

– Nažalost, nije bilo dovoljno odgovornosti onih koji su činili izvršnu vlast u zadnjih šest mjeseci da se to dogodi na vrijeme. Nažalost, došlo je prekasno. Što se tiče bilo kakve suradnje s bilo kim, mislim da je nepotrebno govoriti zato što nas čekaju izbori. Prema mome mišljenju, jedan čovjek ne čini stranku. Ja bih rekao da i SDP-u i HDZ-u trebaju strukturne promjene i to ne samo jedne osobe nego svih onih koji su odlučivali zadnjih 20 godina – rekao je Petrov.

Na pitanje o novom predsjedniku HDZ-a, Petrov je rekao da oni ne trebaju ni na kakav način sudjelovati u odabiru te da će o tome odlučiti članovi HDZ-a.

– To su procesi unutar druge stranke na koje ja nemam pravo utjecati, treba postaviti pitanje što bi građanima Hrvatske bilo poželjno, je li nam potreban demokratski SDP i demokratski HDZ, to je pravo pitanje. Mislim da članovi drugih stranaka nemaju pravo utjecati na procese i izbor – dodao je.

Podsjetimo, Tomislav Karamarko danas je na konferenciji za medije svoju ostavku objasnio time što je stranci obećao da će uspjeti formirati saborsku većinu, a to nije uspio. Danas je održan sastanak Predsjedništva HDZ-a nakon kojeg Karamarko nije bio raspoložen za izjave, a o svojoj budućoj poziciji u stranci samo je rekao: ''Ja sam posve neobičan član stranke jer sam bivši predsjednik''.

>> Tomislav Karamarko: Podnosim ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a!

Komentara 162

Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:24 21.06.2016.

I koga briga što sad imaš za reći, spremaj se za izbore i plaći.

77
777CRO
14:24 21.06.2016.

Božo. Petrov - kako ga samo SDP mediji forsiraju ... Mala prodana duša ... Štiti ostojica , Milovanovica , SDP parije kriminal i izdaju ... Znamo štiti on sebe ... Božo moraš ti odgovarati ... Mala SDP dvorska luda !!!

DE
dernek
14:31 21.06.2016.

Nemas se ti sta petljati u poslove druge stranke bolje je da se prihvatis posla za izbore jer vas cuprijasa nece biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije