Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENZIJE OKO TAJVANA
Povratak na članak

Božo Kovačević: SAD želi novi hladni rat na Indopacifiku, ali se izravan sukob može izbjeći

Bivši hrvatski ministar i veleposlanik u Moskvi Božo Kovačević, danas vanjskopolitički komentator, smatra da su šanse za izbijanjem globalnog sukoba "poprilične", s obzirom na zaoštravanje odnosa u indopacifičkom bazenu

Komentari 9

BA
barbaizamerike
16:42 25.03.2023.

od kuda Bozi zna sta SAD zeli?jesu li mu to mozda Rusi sapnuli?ja cu mu sapnuti da on pojma nena

VL
NO
Nostromo
16:55 25.03.2023.

Da šapnem Medvedevu, da atomskebombe ne ubijaju samo druge, zar on misli da će oni ostati oošteđeni?!? i on i Putin idu bogu na račun.

VL
DU
Deleted user
01:27 26.03.2023.

Dobro je rekao Božo Kovačević. SAD uvijek želi novi rat, jer od kad postoji, a to je 250 godina, samo 16 godina nije bio u ratu.

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
07:40 26.03.2023.

Božo Kovačević zaboravlja veoma bitnu stvar, a to je industrijska proizvodnja. Polovica brodova za transport se proizvodi u Kini, a u Americi manje od 1%. Najveće kinesko vojno brodogradilište je veće od svih američkih skupa. Amerika mora obnoviti industrijsku proizvodnju.

VL
SL
slavenZadravec
23:18 25.03.2023.

Postoji bitna razlika između dvije / tri strane: Naime, ruski i kineski građani ne smiju niti pisnuti protiv vlasti u svojim državama. Možda im jedanputa dosadi takvo stanje.

VL
KO
kolpomorto
20:50 25.03.2023.

kinezi muzu prirodna bogatstva na račun kredita koji zemlje ne mogu vraćati i na taj način uzmu puno više nego što bi trebali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.