Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR MUP-A
Povratak na članak

Božinović: Vukas se uvijek može obratiti MUP-u i policiji

Rade se izvidi iz DORH-a u koordinaciji s policijom, koji su usmjereni na otkrivanje razloga i onih koji su involvirani na nezakonit način u pucanje mjera, rekao je Božinović.

Komentari 3

RO
roland
14:22 29.09.2020.

Nisu bitne mjere i pucanje mjera, nego sudstvo. Policija odradi svoj dio posla, više-manje korektno, a onda na scenu stupa neovisno sudstvo. Grupa ljudi koja dobiva lijepe plaće iz državnog proračuna, odlučuje da li će presuda biti oslobađajuća, ili će presuda biti kazna zatvora od 15 godina, a o rezultatima svojeg rada nikome ne polaže računa.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:19 29.09.2020.

Ništa tu nije puklo. Da je SOA to znala sve bi puklo još lani.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:55 29.09.2020.

Aha, to je važno. Pucanje mjera je vama važno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.