Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazov
Povratak na članak

Božinović: U borbi protiv ilegalnih migracija najvažnija je suradnja u susjedstvu

Transnacionalna pitanja mogu se učinkovito rješavati samo u suradnji s drugima, sa susjedima i u međunarodnoj suradnji

Komentari 6

DU
Deleted user
16:46 08.06.2018.

nije bozinovicu najvaznija suradnja sa susjedima... ...najvaznija je zica i ograda i to dvostruka ...pa izmedju vojska i pilicija...otidji nije daleko do Orbana pa vidi sto radi muz a ne vi njonje sonje i ostali. .. ...sto ce te napravitiviti ako se na istoku ulogori 50 tisuca migranata....poceti graditi dzamiju

VL
Avatar Django
Django
17:12 08.06.2018.

Dakle, još se moglo progutati, ali sa knedlom u grlu, da su otvorene granice za azilante nekakva politika EU, pa se treba ponašati sukladno toj zajedničkoj politici. Međutim, politika EU se u međuvremenu drastično promijenila. Ne samo Mađarska ili Slovenija, sada se već ozbiljno zatvaraju i Austrija (bio ovaj tjedan, kontrole na granici kao prije šengena) i Njemačka (ista stvar), čak je i Italiji dokuferčilo. Onda se čovjek počinje pitati o kojim susjednim zemljama ovaj trabunja? O onima sa kojima smo u zajednici, takoreći u istoj državi ili o nekim drugim zemljama? I čiju to politiku provodimo. Očito ne politiku EU.

VL
HI
hiromant
18:00 08.06.2018.

Po tko zna koji put ponavljam, na lako prohodne dijelove granice mora se što žurnije postavit žilet žica, a na teže prohodne pojačati ophodnje. Dali je to tako teško za shvatiti, dali su nalozi Merkelice važniji i snažniji od nacionalnih interesa ? Policajce treba naoružat dugim cijevima kako bi se u slučaju potrebe mogli efikasno zaštititi od sve agresivnijih pridošlica. Sve ostalo ispod tog nivoa je strategija "Piš'mi vrit"!. Pitam odgovorne, tko će odgovarati za eventualnu propast turističke sezone, za eventualno širenje zaraznih bolesti koje haraju zemljama iz kojih nadiru migranti, za kriminalne ispade migranata, tko će snositi troškove smještaja, prehrane, liječenja ? Zar možda netko iz "Centra za mirovne studije", ili možda "Are You Syrious", ili možda isusovac Tvrtko Barun, još nisam čuo da je neko iz te zabrinute "humanitarne" družine prodao svoj automobil, kako bi bar djelom "pokrio" troškove boravka migranata u Hrvatskoj. Zbog čega se protiv migranata koji s malodobnom djecom pokušavaju ilegalno prijeći granicu, ne podignu OPTUŽNICE zbog dovođenja djece u životnu opasnost ?

VL
RI
rightside
19:30 08.06.2018.

ovako, opet vidim ja da drug bozinovic opet i opet pazi na "ljudska prava" kod ulaza ilegalaca u hrvatsku te odmah mogu reci da od te njegove price i obecanja nista, sad bi on da se usaglasi evropa,,ko da je on neko i nesto u eu policiji,,ponovicu, ako za ulaz u hrvatsku postoje zakonom odredeni uvjeti, zasto bi se kojekavim "migrantima" dozvolio ilegalni ulaz??ma kakva ljudka prava il humanitarna pomoc,,bez papira sve otjerat otkuda su doslki i silu upotrebit ako treba, nek se cuje da hrvati ne dozvoljavaju nikakve ilegalne ulaze,, dok se tako nece postavit, ovih terorista i slicnih ce bit do besvjesti,,a "udruge" koje se "bore uz drzavne novce za prava tih migranata,neka ih cekaju ispred granice i tamo nek im pruzaju pomoc pa i pravnu,,i to ce se prekinut kad se strogo postave pravila, dok ce im se popustat,bice sve gore,,ti "jadnici" imaju inace sve do jednog najnovije i najskuplje telefone i cash za putovanja,, sve im to treba oduzet i deportirat natrag,,nek znaju i oni i oni koji ih salju da to vise ne prolazi,,

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
23:41 08.06.2018.

Srećom da imamo druga Božinovića koji još od bivše države odlično surađuje sa zemljama u istočnom susjedstvu, obzirom da je bio u zajedničkoj službi. S druge strane, teško je očekivati neku kvalitetnu suradnju sa zemljama poput Mađarske, obzirom da su likovi poput Božinovića tamo lustrirani do te mjere da eventualno mogu prodavati kukuruz na cesti.

VL
DU
Deleted user
08:09 09.06.2018.

Ovaj debil je toliko pun gov..a da cim otvori usta smrdi. Toliko laze da niti sam vise ne vjeruje u svoja sra..a. Potpisali ste u Pragu 2017 da cete staviti vojsku na granicu a sada glumite da imate amneziju. Zica,, vojska, pa ako treba i dragovoljce da se ta bagra zaustavi i oni sta su vec u HR protjera bez mogucnosti vracanja. Hajmo Kolinda, sta je bilo, dali se ovako brani granica suplja ko svicarski sir. Sluge i ulizice vjestice Merkel i diktatorijalne usrane EU....pljuc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.