Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak u Splitu
Povratak na članak

Božinović: Splitska policija je djelovala promptno i profesionalno

Kada pogledate statistike Hrvatska se nalazi među sigurnijim zemljama u regiji ali i u Europskoj uniji. Samo u Splitu je prošle godine registrirano 3 200 00o ljudi što je puno više nego proteklih godina, kroz Zračnu luku Split je prošlo 10 milijuna ljudi, a splitska policijska uprava je zajamčila sigurnost svima, rekao je u Splitu Božinović.

Komentari 6

Avatar nosac
nosac
11:36 18.01.2020.

policija je sve obavila profesionalno, oni točno znaju tko je u splitu diler gdje dila i kako dila, tako da su brzo mogli evaukuirati i spasiti onoga četvrtog dilera...

VL
AL
Alkana
12:58 18.01.2020.

Bilo bi najbolje da i Stanislav skupa s ocem ode u neku komunu na liječenje. A iz svega što smo do sada pročitali, izgleda da su dileri u Splitu zaštićeniji od ličkih medvjeda, Njih se ne dira, o njihovoj narkomansko-- dilerskoj prošlosti se ne piše, jer ih policija i nije istraživala niti prijavljivala niti kažnjavala. S jedne strane imamo "ubojicu" a s druge " tri čovjeka". Sramotno! Žao mi tog mladog dečka!

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:47 18.01.2020.

glavno da je narkomafija umirena da je biznis u Splitu siguran

VL
ET
etika
11:45 18.01.2020.

Dragi ministre, informacije iz medija govore da je policija POZVANA i informirana gdje se ubojica nalazi te su ga zapričavali u kafiću za lakše uhićenje. Ako je to tako govorite NEISTINU kako je policija DOBILA informaciju a počinitelj nije otkrivenn od strane policije!!! I sad ti imaj povjerenja u rečenične konstrukcije odgovornih!!!

VL
ST
stefj
11:46 18.01.2020.

Ma tu su godine nerada i teško je to promijeniti preko noći. Najgore je kada takve skupine dobiju podršku političara te se počnu koristiti u političke ciljeve... Podrška SDP-a BBB i Torcidi dala im je krila, a u SDP-u su bili spremni zažmiriti na sve samo da bi dobili poene na mržnji prema HNS-u, samim time i prema HDZ-u... I sada imamo problem u preventivi, problem s radom policije dok situacija ne eskalira. Policija je stvarno brzo reagirala nakon ubojstva, no nisu radili dovoljno prije u razbijanju kriminalnih skupina... I da, Split je problem, u našim okvirima. Gledajući EU ili svjetske okvire, Split je raj na zemlji, no za Hrvatske pojmove Split je često nesiguran grad... Sa ZG tablicama treba jako paziti gdje se parkira ili u koje dijelove grada se zalazi. Sa ZG narječjem treba jako paziti u koji kafić se ulazi...

VL
Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
13:07 18.01.2020.

U splitskom slučaju razotkrivena je sprega policije i kriminala jer je policija gotovo istovremeno otišla zaštititi krupniju ribu, što nema nikakve logike, dok se događalo krvoproliće. Što reći o ministru koji se sastaje sa gen. Kruljcem da mu sin diler ne završi u zatvoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.