Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Varaždinu
Povratak na članak

Božinović: Razmatrat ćemo kako doprinijeti miru u Libiji

- Vaše oružane snage mogu biti ponosne na ono što su postigle u 20 godina. Transformirale su se u profesionalce, cijenjene u svijetu, koji su dostigli standarde NATO-a, rekao je veleposlanik Blunt

Komentari 5

KR
krilnik2
15:22 07.04.2011.

rekao je te dodao da Britanija snažno podupire ulazak Hrvatske u Europsku uniju. /**********************************/ Breaking news! Cuj ministre, a da NATO uvede embargo na oruzje na \"obje strane\" i demonizira pobunjenike koji ugrozavaju teritoriijalni Libije? Zvuci li ti to poznato! Zar da nasi mladici ginu za cioniste i anglofasiste?

VL
FL
flick
16:06 07.04.2011.

Situacija je ovakva, pobunjenici, odnosno Al Qaida se već izjasnila da je sa našim poslovima u Libiji gotovo. Znači badava smo se stavili na stranu francusko-engleskih agresora. Sa druge strane, ako pobijedi Gadafi, čemu se iskreno nadam, također se možemoo pozdraviti sa našim poslovima u Libiji, jer nam Gadafi neće oprostiti što od prvog dana aplaudiramo bombama koje padaju po Libiji. A trebalo se samo držati pametne njemačke politike i njezinog stava oko Libije...

VL
UK
Ugo Kajvez
16:07 07.04.2011.

JBM ... ti bi trebao na sud za uvlačenje hrv. u tuđe svađe .................. kvislinški izdajnik ............ !!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
20:31 08.04.2011.

Ako pobjedi Gad afi, imamo keca u rukavu - prijatelja gad afija

VL
AA
aabbcc
11:23 09.04.2011.

. Najveci doprinos je da se zna istina o zivotu naroda u Libiji. Ako u Africi ima neka DRZAVA gdje je narodu (bilo) bolje i ljepse nego u LIBIJI napisite pa da se zna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.