Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERE I PREPUCAVANJA
Povratak na članak

Božinović o Milanovićevim izjavama: Nadam da nije mislio to što je rekao

- Ono što je rekao bivši ministar Ostojić, to je ono što bi trebalo biti po zakonu. On je kazao nešto slično što sam i ja rekao. Informiraš u trenutku kad i tebe informiraju, u ključnom trenutku, kad je sve pri kraju - naveo je Božinović

Komentari 5

PR
PrimoracRi
23:28 29.09.2020.

Rista izhlapio si kao mineralna . Skini nam se već jednom . Hodi va penziju...ča ti ni dosta jos od u--'e

VL
MI
mile06
23:02 29.09.2020.

Ja mislim da ti neznas uopce misliti a to se vidi iz prilozenoga nista Pametno

VL
BO
boovuu
15:12 30.09.2020.

U više navrata smo vratili nepravedno oduzete koeficijente višoj i visokoj spremni, ------------------------------------- a namjerno ste zaboravili na one sa ss spremom i niže.

VL
AB
abokatstir
22:48 29.09.2020.

Taj našmrkani bilmez ništa ne misli, on je sramota i zlo ovog naroda.

VL
DU
Deleted user
12:16 30.09.2020.

Barišić je otišao iz sabora zbog primanja mita, kako bi se održala vladajuća većina umjesto njega je nedavno sjeo Čićak kojega su ulovili da je svojim utjecajem izmijenio prostorni plan te je njegovo poljoprivredno zemljište postalo skupo građevinsko, pa gdje će bolje a tek si sjeo, opet skidanje imuniteta, opet neka druga zamjena i tako u krug. Nadam se da HDZ ima dovoljno članova da se svi mogu izrotirati u saboru! Ovo više nije niti smiješno, ovo je tužno! Krajnje je vrijeme da narod izađe na ulice i da ove protjera tamo odakle su došli 1995!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.