Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAMA JE TO ZANIMLJIVO'
Povratak na članak

Božinović o COVID potvrdama: Europska unija će sutra utvrditi nova pravila

Vidimo da i druge zemlje skraćuju razdoblje izolacije i samoizolacije zbog činjenice da se osobe koje dođu u kontakt s virusom i brže zaraze, brže razviju simptome i brže prolaze, napomenuo je.

Komentari 6

AN
ante555
21:03 24.01.2022.

Koji nevješti, neozbiljni i traljav odgovor na Covid potvrde, htio je reci pitajte Brisel sto ce bit, mi ne odlucujemo

VL
RB
Rastu Brojke
20:11 24.01.2022.

Znači opet čekamo kako će drugi? Pa evo, drugi kao npr. Engleska i Izrael su ih ukinuli. Kako će oni u Sloveniju ili Mađarsku? Ili Austriju? Ajde vi to lijepo ukinite pa bar jednom pokrenite trend. Koji je već počeo, ali se vakseri nedaju samo tako.

VL
IZ
iznadzagrebanebo
19:09 24.01.2022.

Covid potvrde će se ukinuti, danas, sutra, prekosutra, a tada treba lustrirati sve koji su sudjelovali u segregaciji suprotnoj svom međunarodnom i državnom pravu, krenuti od domaćih nalogodavaca, završiti na europskoj i međunarodnoj razini.

VL
ST
Stipan
23:31 24.01.2022.

Sad čuvaj jaja…

VL
ZB
Zlatan.balkanac
06:16 25.01.2022.

Postala hr pesek eu ko i građani hdz Prodali ste hr za siču

VL
NA
Nadalinaaa
16:29 25.01.2022.

Jesu li svi liječnici prešli u vojnike? Više nema veze što su učili iz medicine i kakvu praksu su do sada primjenjivali. Nema veze ni što pokazuju znanstvene studije, na njih se ne pozivaju. Sada samo izvršavaju naređenja koja stižu "odozgo". Bravo, vojsko!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.