Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski slučaj
Povratak na članak

Božinović: Integriramo migrante, ali i čuvamo granicu

Hrvatska je integrirala 152 sirijske izbjeglice u sklopu sustava preseljenja iz Turske te njih 80-ak iz Italije

Komentari 5

JA
javor11
00:04 07.12.2018.

nije mi jasno kako je Božinović mogao integrirati 150 sirijaca u par mjeseci kad ima gomila srba koji se nisu integrirala 400 godina? doduše ima i hrvata kojima je još uvjek jugoslavija domovina.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:27 06.12.2018.

intrgrirate vi ove sa našim novcima!tko zaposli azilanta država mu sve plaća,a on u biti radi besplatno za ove naše tulipane od poslodavaca!sve im je plaćeno,a naši ljudi bježe van iz države!bravo političari!

VL
Avatar nekineki
nekineki
23:00 06.12.2018.

E ovo je vec postalo sizofreno stanje....

VL
DU
Deleted user
08:13 07.12.2018.

Pinokio opet laze . Imigranti su u HR postali ko partizani. Pune su ih Sume i gore na putu prema Slovenskoj granici.

VL
CR
crocro
07:10 07.12.2018.

Sada smo došli do onoga što ja stalno ističem. A to je da javna televizija, svakodnevno javno objavljuje koliko se migranata zateklo u Hrvatskoj za taj dan, npr. "danas su zatečena 2 migranta u tom i tom mjestu i ss njima je postupljeno tako i tako". Tada bi Hrvatska javnost točno znala koliki je priljev migranata u Hrvatskoj i kakva je njihova sudbina, tj. da li se vraćaju tamo od kuda su i došli u Hrvatsku ili se polako ali sigurno integriraju u Hrvatskoj. Pa migraniti su shvatili kako bezbolno ući u Hrvatsku i to ne u kolonama čekati pred granicom, već ići u strijelce ilegalno preko granice na kapaljku i u malim jedinkama razmiliti se po Hrvatskoj. Zato ih naši građani zatiču u svojim selima, oko svojih imanja, šumama i livadama. A onda kada ih se privede, prema svemu sudeći ih se integrira u društvo. Ako smo se javno opredijelili da Hrvatska neće biti hot spot i da neće dopustiti nelegalne migracije onda ne smije postojati niti teoretska šansa da kao prvo ilegalno uđu u Hrvatsku a kao drugo da uđu i onda ostanu u Hrvatskoj. Sada kada vidimo da se integriraju u Hrvatskoj, to Hrvatske građane zabrinjava i zbunjuje, tim više što se javno obznanjuje kako je Hrvatska granica sigurna i nepropusna za migrante. Zašto migraniti očito obožavaju ulaske u Hrvatsku i zašto ne žele pronaći neke nove pravce kretanja u željenom smjeru preko nekih drugih država, recimo poput Mađarske? A oni odabrali put preko Hrvatske. Zašto? Možda izvješćuju ostale da je to dobra trasakretanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.