Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Božidar Alić udbašima i četnicima nazvao je više od milijun građana

božidar alić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
18.01.2015.
u 06:30

Nije Alić uvrijedio samo predsjednika Ivu Josipovića i SDP, uvrijedio je on i više od milijun građana koji su na izborima glasali za Josipovića

Opijen pobjedom Kolinde Grabar-Kitarović glumac Božidar Alić u izbornom stožeru HDZ-a, gdje se već slavila pobjeda njihove kandidatkinje, dao je za HTV izjavu koja je prisjela valjda svakom mentalno zdravom gledatelju: “Dobra večer, Hrvatice i Hrvati.

Moja potpora gospođi Kolindi Grabar-Kitarović jer sam dragovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobijedila gospođa Grabar-Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živjeli.”

Nije Alić uvrijedio samo predsjednika Ivu Josipovića i SDP, uvrijedio je on i više od milijun građana koji su na izborima glasali za Josipovića. To Aliću očito nije bilo dovoljno pa je i nakon prospavane noći brutalno izvrijeđao Društvo dramskih umjetnika, koje je osudilo njegov istup. Svojim je kolegama poručio da i dalje stoji iza svoje izjave i kako je očito da oni – pazite sad – nisu Hrvati nego “transrodni Yusipovići”. Aliću, možete li još niže?

>> 'Htjela sam pohađati školu koju želim, a ne da mi država kaže u koju ću ići'

Komentara 331

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
07:07 18.01.2015.

Što ovo treba večernjaku? A što ne pišete kako novine Prečanistana, tj tzv republike srpske blate Kolindu? A kako komentatori na vašoj web stranici vrjeđaju nas Hrvate i nitko ih ne briše?

FI
filetino
06:42 18.01.2015.

može li autor ovog teksta još niže??

Avatar comparator
comparator
08:35 18.01.2015.

Yusipović se zalaže za "regiju" i svak imalo inteligentnija osoba zna što to znaći.Alić je samo bio pretjerano iskreni neiskvareno pošten prema političkom protivniku. One koji se švercaju iza "regije" treba biti sram jer pošten hrvat nije za regiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije