Naslovnica Vijesti Hrvatska

Božidar Alić udbašima i četnicima nazvao je više od milijun građana

Nije Alić uvrijedio samo predsjednika Ivu Josipovića i SDP, uvrijedio je on i više od milijun građana koji su na izborima glasali za Josipovića
18. siječnja 2015. u 06:30 333 komentara 10351 prikaza
božidar alić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Opijen pobjedom Kolinde Grabar-Kitarović glumac Božidar Alić u izbornom stožeru HDZ-a, gdje se već slavila pobjeda njihove kandidatkinje, dao je za HTV izjavu koja je prisjela valjda svakom mentalno zdravom gledatelju: “Dobra večer, Hrvatice i Hrvati.

Moja potpora gospođi Kolindi Grabar-Kitarović jer sam dragovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobijedila gospođa Grabar-Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živjeli.”

Nije Alić uvrijedio samo predsjednika Ivu Josipovića i SDP, uvrijedio je on i više od milijun građana koji su na izborima glasali za Josipovića. To Aliću očito nije bilo dovoljno pa je i nakon prospavane noći brutalno izvrijeđao Društvo dramskih umjetnika, koje je osudilo njegov istup. Svojim je kolegama poručio da i dalje stoji iza svoje izjave i kako je očito da oni – pazite sad – nisu Hrvati nego “transrodni Yusipovići”. Aliću, možete li još niže?

>> 'Htjela sam pohađati školu koju želim, a ne da mi država kaže u koju ću ići'

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Karl_Habsburg
  Karl_Habsburg:

  Što ovo treba večernjaku? A što ne pišete kako novine Prečanistana, tj tzv republike srpske blate Kolindu? A kako komentatori na vašoj web stranici vrjeđaju nas Hrvate i nitko ih ne briše?

 • filetino:

  može li autor ovog teksta još niže??

 • Avatar comparator
  comparator:

  Yusipović se zalaže za "regiju" i svak imalo inteligentnija osoba zna što to znaći.Alić je samo bio pretjerano iskreni neiskvareno pošten prema političkom protivniku. One koji se švercaju iza "regije" treba biti sram jer pošten hrvat nije za regiju.