Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije jedini incident

Navijač pušten iz grčkog zatvora odgovorio kakav je osjećaj vratiti se kući: 'Ajde bježi od mene'

Zagreb: Povratak pripadnika BBB-a iz zatvora u Grčkoj
Foto: PIXSELL
1/15
10.12.2023.
u 19:14

Na njihovom dočeku su bili i mlađi maskirani muškarci koji su organizirali bakljadu, a policije i osiguranja nije bilo.

Prvi Bad Blue Boysi iz skupine osumnjičenih za sudjelovanje u huliganskim neredima u Ateni, gdje je smrtno stradao jedan navijač AEK-a, stigli su u Zračnu luku Zagreb.

Na njihovom dočeku su bili i mlađi maskirani muškarci koji su organizirali bakljadu, a policije i osiguranja nije bilo."Ma boli me ku*ac. Ajde bježi od mene", odgovorio je prvi navijač koji je pušten iz grčkog zatvora na pitanje kakav je osjećaj vratiti se kući.Također, jedna osoba koja je sudjelovala na dočeku, nasrnula je na snimatelja Nove TV i opsovala "*ebat ću ti", piše Dnevnik.hr.

VIDEO Boysi sletjeli u Zagreb: Na aerodromu ih dočekali bakljadom, dogodio se i incident

POVEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, u grčkim zatvorima se zbog sudjelovanja u navijačkim neredima, u kojima je poginuo jedan navijač AEK-a, od listopada nalazilo 102 navijača Dinama. Njih 30-ak sada je pušteno na slobodu. U Hrvatsku su u nedjelju poslijepodne stigli prvi pušteni Boysi, a, kako smo ranije pisali, stigli su u vlastitom aranžmanu.

Nakon što su pušteni iz istražnog zatvora, poslani su u jedan sabirni centar za strane državljane, a usred noći prevezli su ih do zračne luke, gdje su tražili slobodne letove za Zagreb. Navodno su iz Atene potom poletjeli za Munchen, a onda za Zagreb. U Zračnoj luci u Zagrebu dočekani su pljeskom i bakljadom pred aerodromom, a okupljeni su, kada su vidjeli Boyse, vikali "Dinamo, Dinamo".

>> VIDEO Milanović o Boysima: 'Kretenski je što ih se uzelo kao satniju zarobljenika'

 

Ključne riječi

Komentara 73

Avatar Hrvatski Građanski
Hrvatski Građanski
20:58 10.12.2023.

Dobrodošli doma. Nadam se da će svi uskoro doći u Hrvatsku. Ovo u Grčkoj je tragikomedija.

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
21:03 10.12.2023.

Neka ste se vratili. Dosta je ta glupost dole trajala. Ako policija u mjesec dana u takvom slučaju ne može pronaći ubojicu onda ne može pronaći ubojicu. Ovo je travestija.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
20:54 10.12.2023.

Dobrodošli natrag u domovinu. To je najbitnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije