Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA ODLUKU
Povratak na članak

Bošnjaković: Ustavni sud je pokazao da može dobro funkcionirati, Ostojić: Donijeli su pogrešnu odluku

Ustavni suci se biraju kvalificiranom većinom, dvije trećine zastupnika moraju biti za njih. Svaka odluka koju donosi Sabor je politička pa na neki način je i Ustavni sud tako izabran - kazao je Bošnjaković.

Komentari 6

𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
09:02 16.09.2020.

Ostoja Ranković je najgori ministar unutarnjih poslova u povijesti

VL
ZO
zoranos
07:20 16.09.2020.

Jedno je mislim Vuk Drašković rekao:"Kad Ustavni sud donese odluku koja se ljudima sviđa onda su donijeli ispravnu odluku, a kada odluku koja se ljudima ne sviđa onda je donio pogrešnu odluku i ide se sa pričama kako podilaze nekome, kako su nepristrani, nestručni ..."

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:14 16.09.2020.

Sramota je tko se sve usuđuje ustavnom sudu prigovarati da je donio pogrešnu odluku.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:59 16.09.2020.

Hrvatska je najdemokratskija država na Svijetu prema prigovorima na mjere Stožera. I tko to prigovara? Potomci najvećih ubojica Hrvata, jugo nostolagičari i slijedbenici ćopavopg diktatora broza i mizerije od političara poput mosto-ovaca koje nemaju nikakvu suvislu politiku osim kritiziranja.

VL
HE
Hejterkojimrzisve
07:23 16.09.2020.

Ustavni sud su psi-cuvari zlocinacke organizacije od samog pocetka. Kud zlocinacka okom, ustavni sud skokom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.