Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serijski kradljivac

Bosanski Pink Panther policiji preko FB-a: Zapišite mi broj, privedite me sutra!

Marijo Dadić
Foto: Facebook
1/3
14.02.2017.
u 20:11

Sudeći po naslovnoj stranici, Dadićev je životni moto - Kao prvo, ne moram ja ništa!

Što je serijski kradljivac Marijo Dadić (33) iz Bugojna, nastanjen u Mostaru, poznatiji kao bosanski Pink Panther, koji je sinoć ponovno uhićen u Čapljini zbog tko zna već koje provale u obiteljske kuće u dolini Neretve, radio na slobodi?

Upravo u Pink Panther stilu, Pogled.ba je odgovor potražio "provalom" na njegov javno svima dostupni Facebook profil. Sudeći po naslovnoj stranici, Dadićev je životni moto - Kao prvo, ne moram ja ništa! 

Uz dobrodošlicu sa slikom pištolja u ruci, te više selfija, tu su i fotografije s logotipom marihuane, što je valjda njegov način trošenja tuđeg novca i opuštanja nakon obavljenog "posla", kao i ovjekovječene uspomene s kolegama unutar zatvorskih zidina, a ima i poruka policiji preko registarskih oznaka na BMW-u- Zapišite mi broj, privedite me sutra! 

Osim toga, ilustrativno ukazuje i na svoju umjetničku liniju, uz životnu pouku: Ono što ti neprijatelji kažu u lice, nije ni blizu onoga što ti prijatelji kažu iza leđa!

Podsjetimo, samo prije dva tjedna ovaj "lopovski profil" uhićen je u Mostaru zbog šest istovjetnih provalnih krađa u Mostaru, a plijen su mu uglavnom nakit i novac, pa je pušten da se brani sa slobode, što je izazvalo revolt oštećenih i javnosti. To i ne čudi budući da je ranije počinio na desetke nedjela. Samo u jednoj takvoj seriji je napravio 37 provala u kuće imućnijih Mostaraca i za to, nakon priznanja, dobio svega 2,5 pol godine zatvora. Inače, prema njegovoj kaznenoj evidenciji, do sada je čak 23 puta osuđivan u cijeloj BiH i ima ukupno 18 godina zatvora, a odležao je svega nešto više od pet. Računa se da je počinio milijunsku štetu. Iz pravosuđa HNŽ su nam obećali da ga ovaj put sigurno neće pustiti tako brzo. 

>> Uhićeno 16 ljudi zbog povezanosti s pljačkom Kim Kardashian

Komentara 1

GF
gfrancic
20:26 14.02.2017.

Što je HNŽ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije