Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA UŠTEDA
Povratak na članak

Borzan: Od iduće godine trebat ćemo samo jedan punjač za sve male aparate

U okoliš se godišnje odloži 51.000 tona punjača. Upravo zato su u tijeku konzultacije o načinu na koji bi se punjač trebao standardizirati

Komentari 4

DU
Deleted user
15:15 07.11.2019.

Za bas sve nece ici tako jednostavno...

VL
BI
Biouskoli91
15:28 07.11.2019.

..... osim za iPhone.

VL
DU
Deleted user
19:40 07.11.2019.

Ako se ne varam novi punjači imaju sve veću snagu punjenja zbog razvoja tehnologije. Ne znam kako misle standardizirati punjače. Najbolje rješenje bilo bi da se punjači ne prodaju u kompletu s mobitelom već svatko kupi novi ako želi ili koristi stari.

VL
DV
dvorskaluda
17:34 07.11.2019.

Super, baš smo razmišljali da se iselimo iz Hrvatske, ali ovo....ovo će nas trajno zadržati jer će nam biti lakše plaćati račune (fala Bogu nemamo kredita), podmiriti sve troškove za djecu, hranu, odjeću, obuću, možda za koju godinu odemo obiteljski u kino. Juhuuu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.